Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

«Шукайте жінку»: у Дніпрі затримали учасників гучної стрілянини, поліція розповіла подробиці. ВІДЕО

 

 

Дніпровська поліція розкрила подробиці резонансної перестрілки, яка сталася напередодні у місті.

Нагадаємо, у Дніпрі кілька чоловіків відкрили стрілянину поблизу зупинки громадського транспорту. Як повідомляє «Дніпро оперативний», події розгорталися неподалік школи школи №89.

24 лютого близько 17-ї години на вулиці Титова зупинився «Мерседес Гелендеваген» (G клас) біля машини патрульної поліції: люди в джипі повідомили, що їх переслідують. В цей час під'їхав Toyota Land Cruiser, звідки вийшли чоловіки зі зброєю і відкрили вогонь.

Конфлікт стався між двома групами людей, а в перестрілці брали участь п'ятеро, стріляли із травматичної зброї.

Попередньо, 3-є людей дістали вогнепальне поранення. А автомобіль Toyota Land Cruiser з місця пригоди зник. Для упіймання стрілків по місту вводили оперативний план "Сирена".

В ході спецоперації було проведено понад 20 обшуків та вилучено 6 автомобілів, на яких пересувались затримані. Вночі о 1:30 біля ресторану "Репортер" учасників стрілянини затримали. Інших – схопили ще в лікарні, куди їх госпіталізували із пораненнями.

У поліції розповіли, що конфлікт був побутовим  і не пов’язаний з бізнес-інтересами, ймовірно до всього причетна жінка, якої не було на місці події. До того ж усі учасники стрілянини – родичі і громадяни України, втім у ЗМІ вказують на азербайджанське коріння родини.

Жертвою нападників виявився місцевий бізнесмен Ельтон Вахідов і члени його сім'ї. Підприємець займається роздрібною торгівлею тютюновими виробами. Про це з посиланням на власні джерела повідомляє "Інформатор".

В результаті нападу поранення отримав Вахідов і двоє його синів - у одного поранення шиї, у інших - ніг.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Всім  учасникам конфлікту загрожує від 3 до 7-ми років позбавлення волі. Сьогодні всім затриманим планується вручення повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Крім того, перевірятимуть дії патрульних поліцейських, які опинилися в епіцентрі стрілянини та не досить швидко зреагували на стрімкий розвиток подій.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️ За добу ударів по м. Харків не зафіксовано. ▪️ Артил...

Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Кізомис, Станіслав, Велетенське, Садове, Придніпровське, Інженерне, Берислав, К...

Розпочалася вісімсота доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося 134 ...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій обла...

За процесуального керівництва Купʼянської та Чугуївської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фак...

X