Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Києві знайшли застреленим та з передсмертною запискою криворізького бізнесмена, - ЗМІ. ФОТО

У Києві у власному помешкання знайшли мертвим бізнесмена з Кривого Рогу Леоніда Вульфа. Про це повідомляє news.liga.net, з посиланням на речницю прокуратури Києва Надію Максимець.

В поліції наголосили, що особисті дані вбитого вони не розголошують, розповівши лише, що дійсно 25 лютого у квартирі на вулиці Городецького було виявлено тіло чоловіка, а поряд з ним пістолет.

Вульф раптово перестав відповідати на телефонні дзвінки та не виходив на зв’язок. Його друзі та рідні занепокоїлися та вирішили навідати бізнесмена у власній квартирі. Двері будинку були зачинені, зайшли всередину завдяки чоловіку сестри, адвокату, який скористався своїм ключем, пише detective-info.

Тіло чоловіка було у крові, а на голові – сліди від кулі. Крім цього, у руках бізнесмена був пістолет-кулемет "Скорпіон", а поряд лежала одна стріляна гільза.

 Попри це замок на вхідних дверях був цілим,  а обстановка у квартирі не була порушеною, що не вказувало на можливий факт боротьби.

Як повідомили у прокуратурі - основна версія смерті Ігоря Вульфа – самогубство. Але поки не будуть отримані результати судово-медичної експертизи, балістичної експертизи не можна виключати інші версії.

Тіло чоловіка відправлено на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті. Відкрито кримінальне провадження за ст 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу з позначкою "самогубство", триває розслідування.

"Також була виявлена записка, в подальшому буде проведена експертиза щодо цієї записки, писав він її сам, чи це його почерк, може якісь інші обставини", - додала Максимець, уточнивши, що зміст записки їй невідомий.

ЗМІ пишуть, що у 90-х роках Вульф створив в офшорній зоні на острові Невіс фірму "Єврокоммодитес", яка сприяла доставці до Ізраїлю та інших країн металопродукції. Крім цього, за заявою Вульфа, він колись був бізнес-партнером підприємця Вадима Шульмана, проте згодом вони посварилися.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Служба безпеки нейтралізувала агентурну групу фсб, яка діяла в Одесі. До складу ворожого осередку входили три мешканки міста віком від 1...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️ 5 липня 04:05 с. Курилівка Куп’янський район. Обстріл К...

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко про наслідки нічної атаки на Київщину: Майже всю ніч ворог атакував область ударними дронами...

"Впродовж доби окупанти 272 рази вдарили по Запорізькій області. Під ворожим вогнем перебували 10 населених пунктів. ▪️ 133 БпЛА різн...

X