Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

Вбивство Старицького: слідчий екперимент у будинку Кожари зірвався через раптову хворобу ексміністра

Слідчий експеримент у будинку колишнього глави МЗС України Леоніда Кожари, де раніше знайшли тіло підприємця, ексочільника «Інтера» Сергія Старицького, не відбувся у зв'язку із відсутністю подружжя Кожар у будинку.

Про це у Facebook повідомила юридична компанія "Міллер", яка представляє інтереси родини потерпілого.

За їхніми даними, захід був запланований на 2 березня 13-ту годину.

«Про необхідність проведення слідчої дії власника приміщення було повідомлено завчасно, відповідно до вимог чинного законодавства. Але він не відбувся у зв’язку із відсутністю подружжя Кожар в будинку", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на місці події були присутні представники потерпілих, слідчі Києво-Святошинського відділу поліції, керівництво слідчого управління, криміналісти слідчого управління, експерти-балісти, судово-медичний експерт.

"Зі слів слідчих, адвокатів Кожари було також попереджено про слідчу дію. На що адвокат у телефонній розмові повідомив, що буде за годину і разом із довіреною особою дасть можливість провести слідчу дію в будинку Кожари", - йдеться у повідомленні.

Однак, як додали в юридичній компанії, очікування власників приміщення затягнулось на 2 години, після чого прибуло 2-є осіб, які представились адвокатами Кожари та повідомили, що ексглаву МЗС зранку було госпіталізовано через гіпертонічний криз і, зі слів цих осіб, дружина Кожари перебуває разом із чоловіком у лікарні в Феофанії.

"І що найважливіше, сам Кожара просить без його участі слідчий експеримент не проводити", - підкреслюється в повідомленні.

Протоколом проведення слідчої дії зафіксовано факт відмови у проведенні слідчого експерименту, уточнили у юридичній компанії.

Нагадаємо, 21 лютого під Києвом у селі Чайки у будинку ексміністра закордонних справ Леоніда Кожари знайшли застреленим бізнесмена Сергія Старицького. Спочатку поліція кваліфікувала подію як самогубство. Однак згодом змінила кваліфікацію із самогубства на умисне вбивство.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

16-річний Данило П'ятницький навчався у словацькому місті Бернолаково. Мама хлопця розповіла, що йому все подобалося за кордоном, він їй...

У Білій Церкві двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. За попередньою інформацією, один із них запропонував іншому залізти на д...

14-го квітня 13-річний Максим Півкопа рибалив на річці Сула неподалік села Стара Мусіївка, однак додому не повернувся. У день зникнення ...

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Дар’ю Мирошниченко з Херсонщини. Дівчинка зникла ще в перший день повномасштабної війни і вже понад два р...

До поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок ви...

X