Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Рівному затримано злочинця, який жорстоко пограбував двох жінок. ВІДЕО

Обидві рівнянки близько 05:20 йшли на роботу, коли на них скоїв напад невідомий чоловік. Завдавши їм тілесні ушкодження, відібрав особисті речі та втік. Зловмисника оперативно розшукали патрульні поліцейські, а слідчі помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

На вулиці Князя Володимира чоловік накинувся на 64-річну жительку Рівного, повалив її на землю та завдав ногою кілька ударів по всьому тілу. Потім зірвав з шиї золотий ланцюжок з іконкою, з вух – сережки, вирвав сумку, у якій знаходилися ключі, банківські картки, мобільний телефон. Потерпіла зуміла повідомити до поліції, тож поліцейські розпочали пошуки зловмисника.

Медики «швидкої» доставили 64-річну рівнянку до медзакладу, де у неї діагностували перелом ключиці, ноги та забої тіла. Нині вона госпіталізована у травматологічне відділення.

А вже через сорок хвилин до поліції надійшов аналогічний виклик про вчинений напад на 50-річну жительку на вулиці Клима Савура. Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що зловмисник ззаду схопив за шию жінку та почав душити.

«Я сіла на землю, а він почав душити ще сильніше та вимагав віддати сумку, — досі зі страхом пригадує 50-річна жінка. — Потім сказав, що заріже і різко вдарив рукою у бік. Ще хотів зняти сережки, та це в нього не вийшло, бо я відбивалась. Я вже прощалась із життям, коли чоловік поволік мене по землі, бив руками в обличчя, а ногами – по спині. Потім схопив сумку і побіг».

На пошуки нападника за описом потерпілої були орієнтовані всі наряди патрульної поліції, зокрема й групи тактико-оперативного реагування.

«Патрулюючи вулицею Грушевського, ми побачили чоловіка із жіночою сумкою, — розповідає інспектор патрульної поліції Віктор Шурпик. — Коли ж зупинилися, аби перевірити підозрілого, той почав утікати. Разом із напарниками-поліцейськими тактико-оперативного реагування нам вдалося його наздогнати та вдягнути кайданки».

Слідчо-оперативна група, яка одразу прибула на місце події, виявила у сумці награбовані у жінок речі.

Жодних документів при собі нападник не мав та від будь-яких пояснень відмовився. Однак, оперативникам Рівненського відділу поліції вдалося встановити його особу. Ним виявився 34-річний житель Луганської області, який приїхав до Рівного два дні тому.

Як встановили поліцейські, 34-річний житель міста Кремінна – раніше судимий за умисне вбивство, грабіж та розбій, за що 15 років відбував покарання у місцях позбавлення волі та торік звільнився. Нині він лише пояснює, що нібито наздоганяв іншого чоловіка, який, з його слів, і пограбував жінку.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру.

За скоєне йому загрожує до десяти років за ґратами.

За матеріалами ВК ГУНП у Рівненській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Рівненська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

"За минулу добу обстрілів м. Харків не зафіксовано. ▪️ Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пункті...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Берислав, Білозерку...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій обла...

Розпочалася сімсот дев’яносто третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби ...

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв ві...

X