Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

У Радомишлі оголосили надзвичайний стан і провели дезинфекцію через коронавірус

У Радомишлі, Житомирської області, де зафіксовано випадок зараження  і першої смерті від коронавіруса, запровадили надзвичайний стан. Зокрема, постановили призупинити рух міського транспорту та тимчасово закрити всі ринки.

Про це повідомили 12 березня на брифінгу в Житомирській облдержадміністрації, повідомляє «Житомир-інфо».

«Надзвичайний стан передбачає певні обмеження, зокрема – закриття розважальних закладів та місць перебування великої кількості людей», - уточнив голова ОДА Віталій Бунечко.

Мало того, контроль відбуватиметься при вїзді і виїзді з міста. На двох постах у напрямку руху до магістралі “Київ–Чоп” і Малина стоятимуть поліцейські і будуть перевіряти людей на наявність температури.

Нагадаємо, у Радомишлі від коронавіруса померла 71-річна пенсіонерка. Жінка нещодавно повернулася з Польщі, а також гостювала у Львові. Та епідеміологів найбільше турбує те, що хвора жінка відвідала церкву.

Водночас, “Depo.ua”, посилаючись на два незалежних один від одного джерела, повідомляє, що перші симптоми захворювання на коронавірус у жінки з Радомишля з’явились 3 березня — після того, як вона напередодні відвідувала місцевий музей української домашньої ікони у замку-музеї «Радомисль» Ольги Богомолець та цілувала там ікони.

«За півтора тижня до візиту хворої до музею «Радомисль» у цьому музеї перебувала група туристів з Італії. Вони також цілували там ікони. Хтось із цієї групи, можливо, і заніс коронавірус до Радомишля», — повідомив “Depo.ua” працівник Житомирської ОДА.

Через коронавірус у Радомишлі рятувальники провели дезінфекцію декількох об'єктів, зокрема автовокзалу та церкви у Радомишлі, де було виявлено випадок зараження на коронавірус COVID-19.

Рятувальники оприлюднили відео, як у засобах біологічного захисту проводять знезараження. 

У Житомирській області також на коронавірус перевіряються пацієнти в Бердичеві та Андрушівці. Крім того, з підозрами були госпіталізовані мешканці Чернівецької та Львівської областей, а також дівчина з Вінниці.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Житомирська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Розкажіть дитині, до кого вона може звернутись у разі необхідності. Звісно, в ідальному варіанті це можете бути ви. Саме до вас вона має...

01 травня о 00:36 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на Харківському шосе. Загоряння сталося в квартирі на 5 повер...

На Львівщині було зафіксовано перших два випадки укусу змій. Зокрема, в реанімаційне відділення Яворівської центральної лікарні посту...

Напередодні, о 19:55 від, представників національної поліції до Служби порятунку  надійшло повідомлення про те, що в квартирі багат...

О 12:08 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про пожежу за адресою: с. Ненадиха, вул. Садов...

X