Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

Через коронавірус Львів закриває всі магазини, крім продуктових і аптек, – мер

У Львова відсьогодні закриваються усі заклади торгівлі, крім продуктових магазинів, заправок і аптек. Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий на своїй сторінці в Facebook.

" Це рішення стосується також усіх закладів громадського харчування! З понеділка у Львові закриваємо усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок. ", — написав він.

Садовий також повідомив, що у місті в неділю було госпітазовано з ознаками ГРВІ 4 осіб, які недавно перебували в країнах, де зафіксовані випадки коронавірусу COVID-19.

Біоматеріал відібраний та скерований на дослідження до Києва.

"Всі особи молодого віку, госпіталізовані з нетривалим анамнезом, тобто, вони хворіють впродовж 2−3 днів. Стан – середньої важкості, загроз життю нема.

Враховуючи, що пацієнти прибули з країн, де зафіксований коронавірус, а також у них наявні ознаки гострого респіраторного захворювання, хворі госпіталізовані, відповідно до наказу МОЗ, для спостереження і дообстеження.

У всіх відібрані матеріали і скеровані в лабораторний центр у Київ для проведення тестування. Хворі отримують лікування в інфекційній лікарні, вони заізольовані".

Мер повідомив, що скликає у вівторок о 10.00 позачергове засідання сесії Львівської міської ради, де буде розглянуто суттєве збільшення резервного фонду для закупівлі необхідного медичного обладнання та план заходів з протидії поширенню захворювань, спричинених коронавірусом.

Водночас у Львівській ОДА також повідомили, що напередодні  в обласну інфекційну лікарню було госпіталізовано 4 особи з підозрою на коронавірус.

В.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Андрій Васько підкреслив, що реанімаційні палати готові до госпіталізації пацієнтів. Інфекційна лікарня працює в посиленому режимі.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Львівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

16-річний Данило П'ятницький навчався у словацькому місті Бернолаково. Мама хлопця розповіла, що йому все подобалося за кордоном, він їй...

У Білій Церкві двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. За попередньою інформацією, один із них запропонував іншому залізти на д...

14-го квітня 13-річний Максим Півкопа рибалив на річці Сула неподалік села Стара Мусіївка, однак додому не повернувся. У день зникнення ...

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Дар’ю Мирошниченко з Херсонщини. Дівчинка зникла ще в перший день повномасштабної війни і вже понад два р...

До поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок ви...

X