Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

У Києві госпіталізований з коронавірусом військовий пенсіонер

У Києві шпиталізований пенсіонер Міністерства оборони України, у якого за результатами експрес-тестування виявили коронавірус COVID-19. Про це повідомили у командуванні Медичних сил Збройних сил України.

«Військовому пенсіонеру було проведено два експрес-тести щодо перевірки на можливе захворювання на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом COVID-19, один з яких дав позитивний результат», — йдеться в повідомленні.

Аналізи відправили до Київського міського лабораторного центру для підтвердження діагнозу. Результати досліджень надійдуть до військового госпіталю протягом 3-ох робочих днів.

За даними командування, військовий пенсіонер звернувся зі скаргами на стан здоров’я до Національного військово-медичного клінічного центру «ГВКГ» 17 березня у другій половині дня.

Чоловік попередив, що контактував зі своїм другом з ГРВІ. А до його друга нещодавно приїздили діти, які мешкають за кордоном.

Наразі стан здоров’я пацієнта задовільний. Його ізольовано у спеціальному боксі клініки інфекційних захворювань Національного військово-медичного клінічного центру "ГВКГ" у Києві.

Військові лікарі також повідомили епідеміологів 10 регіонального санітарно-епідеміологічного управління, які в свою чергу передали цю інформацію в Київський міський лабораторний центр для встановлення кола можливих контактних осіб.

Це вже 3-ій підтверджений випадок захворювання на коронавірус у столиці.

Всього ж в Україні підтвердили 14 випадків коронавірусу. Два з них — в Житомирській та Чернівецькій областях — смертельні.

 

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Ми розшукуємо Андрія Панаріна. Хлопець зник у лютому 2023 року і за весь цей час про нього не було жодної звістки. Андрій жив на лівобер...

Вчора ввечері у Миколаєві стався вибух невідомого вибухового пристрою, через що зайнялися автівки. Під час гасіння пожежі відбулась повт...

О 06:28 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Успішна селища міського типу Васильківка Синельниківського ...

Сьогодні о 02:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в триповерховому житловому будинку, розташованому на вулиці ...

17-річна Стефанія Тіленіна жила в прийомній родині на Харківщині у селі Лозівське. Коли почалося повномасштабне вторгнення Стефанія разо...

X