Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

На Житомирщині із симптомами коронавірусу шпиталізували подружжя, яке контактувало із померлою із Радомишля

На Житомирщині госпіталізували подружню пару з смт Брусилів, яка контактувала жінкою з Радомишля, що померла від коронавірусу. Про це під час брифінгу розповів начальник управління охорони здоров’я Житомирської ОДА Микола Суслик.

«У нас є випадок по Брусилову, коли двоє громадян, які контактували з померлою 8 березня, про це не повідомили. 10 березня вони захворіли, до лікарів не зверталися, лікувалися самостійно, а сьогодні звернулися за медичною допомогою, тому що їх стан погіршився – підвищилася температура, з’явилася задуха і кашель», - сказав Суслик.

З'ясувалося, що це чоловік і жінка 1960 і 1962 років народження. Контактні особи з ними наразі встановлюються, але попередньо відомо, що вони перебували вдома, де лікувалися самостійно.

Хворі госпіталізовані спеціалізованою бригадою екстреної медичної допомоги в Коростишівську центральну районну лікарню. Наразі тривають діагностичні обстеження і найближчим часом за експрес-тестами отримають попередню інформацію, а потім буде проведено додаткове підтвердження у лабораторному центрі через ПЛР-реакцію.

За словами Суслика, до Андрушівської райлікарні госпіталізували також двох хворих, які повернулися з Угорщини, але типових для коронавірусу симптомів у них немає.

Крім того, Житомирський обласний лабораторний центр у Facebook повідомив про ще 2 підозри на коронавірус: із Житомира та Народицького району.

Натомість у пацієнтів з підозрами на коронавірус у Новограді-Волинському та у Бердичеві лабораторно діагноз не підтвердився. У Бердичеві це 10-місячна дитина, яка разом із батьками на початку березня була у Польщі. Зараз її стан задовільний, лікарі надають допомогу у боротьбі із ГРВІ.

Як повідомляла «Магнолія-ТВ», у Радомишлі на Житомирщині 13 березня від коронавірсу померла 71-річна жінка, яка повернулася з Польщі.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Житомирська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Об 11:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання в одному з помешкань багатоповерхівки, розташованої на вулиці Покр...

Ми розшукуємо чотирнадцятирічну Вікторію Пушкар. Двчинка мешкала на лівобережжі Херсонщині у селищі Абрикосівка, яке залишається в окупа...

Ми розшукуємо Андрія Панаріна. Хлопець зник у лютому 2023 року і за весь цей час про нього не було жодної звістки. Андрій жив на лівобер...

О 18:51 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у пров. Козацький в с. Говтвянчик Полтавського району у колодязь без ...

Вчора ввечері у Миколаєві стався вибух невідомого вибухового пристрою, через що зайнялися автівки. Під час гасіння пожежі відбулась повт...

X