Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Прикарпатті поліцейські швидко розкрили вбивство таксиста. ВІДЕО

Правоохоронці затримали чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у вбивстві таксиста в Тисменицькому районі. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

Днями до поліції звернулася жінка, яка повідомила, що її співмешканець зник: поїхав таксувати і по даний час місце перебування його невідоме, телефонний зв‘язок з ним втрачено.

На розшук прикарпатця негайно був зорієнтований особовий склад поліції, громадськість та допоміжні сили. Опитувалися колеги, знайомі та родичі, перевіряли камери відеоспостереження, проводилися подворові обходи. Для встановлення місця знаходження автомобіля та громадянина перевіряли території міста та ближніх районів.

Оперативники вжили усіх заходів для розкриття цього злочину. Поліцейські в результаті проведених оперативно-розшукових заходів встановили та затримали підозрюваного у вбивстві. Йдеться про 26-річного мешканця Тисменицького району.

Як встановили поліцейські, зловмисник сів до автомобіля і коли таксист підвозив його до пункту призначення в село Черніїв, сказав, що не має коштів оплатити проїзд. Під час сварки зловмисник витягнув ніж та завдав ним безліч ударів перевізнику.

Після цього тіло загиблого помістив в автомобіль та поїхав ним з місця злочину в село Старі Кривотули. 37-річний потерпілий від отриманих травм помер в автомобілі.

Зараз слідчі встановлюють усі обставини події. Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

За матеріалами ВК ГУНП в Івано-Франківській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X