Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

На коронавірус захворів народний депутат від ОПЗЖ, - Гончаренко

Коронавірус Covid-19 виявили ще одного народного депутата. На цей раз  від «Опозиційної платформи – За життя» Олександра Лукашева.

Відповідну інформацію у неділю ввечері підтвердив нардеп від «Європейської солідарності» Олексій Гончаренко у своєму Telegram.

«Коронавірус виявлений у ще одного нардепа – Олександра Лукашева з ОПЗЖ», - написав він.

Як повідомляв «Главком», у нардепа Олександра Лукашева піднялася температура і він вирішив перевіритися на коронавірус. Перший тест на Covid-19 був негативний, проте депутат пройшов перевірку ще раз.

 

У той же час у пресслужбі ОПЗЖ розповіли, що перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій Олександр Лукашев не отримував офіційного підтвердження виявлення в нього коронавірусу, передає «Укрінформ».

Згідно з даними електронного протоколу Верховної Ради, Лукашев був відсутній на позачерговому засіданні парламенту 17 березня. Востаннє участь у роботі профільного комітету він брав 10 березня.

Кілька днів тому коронавірус підтвердився у нардепа Сергія Шахова, який входить до групи "Довіра". Він госпіталізований із пневмонією у лікарню.

У суботу, 21 березня, з'явилася інформація також про те, що на коронавірус ймовірно хворий і народний депутат України з групи "Довіра" Сергій Вельможний.

Нагадаємо, на разі в Україні зафіксували вже 73 хворих на коронавірус, найбільше – у Києві.

При цьому оголосили надзвичайну ситуацію у Харківській та Донецькій областях. Раніше НС ввели в Києві, Дніпропетровській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій, Житомирській та Київській областях.

 

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Об 11:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання в одному з помешкань багатоповерхівки, розташованої на вулиці Покр...

Ми розшукуємо чотирнадцятирічну Вікторію Пушкар. Двчинка мешкала на лівобережжі Херсонщині у селищі Абрикосівка, яке залишається в окупа...

Ми розшукуємо Андрія Панаріна. Хлопець зник у лютому 2023 року і за весь цей час про нього не було жодної звістки. Андрій жив на лівобер...

О 18:51 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у пров. Козацький в с. Говтвянчик Полтавського району у колодязь без ...

Вчора ввечері у Миколаєві стався вибух невідомого вибухового пристрою, через що зайнялися автівки. Під час гасіння пожежі відбулась повт...

X