Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

В Івано-Франківську жінку з підозрою на коронавірус, яка намагалася втекти, примусили звернутися в лікарню

На Прикарпатті в Івано-Франківську обласну лікарню примусово госпіталізували 39-річну жительку Коломийського району. У пацієнтки після повернення в Україну з Бельгії під час проведення швидкого тесту на коронавірус COVID-19 був отриманий позитивний результат.

Про це повідомляє місцеве видання "Дzеркало Media".

Повідомляється, що жінка 23 березня повернулась літаком з Брюсселю. По прибутті в Україну у неї виявили підвищену температуру. Того ж дня каретою швидкої медичної допомоги жінку шпиталізували в Олександрівську клінічну лікарню м. Києва, де провели аналіз швидким тестом на COVID-19, результат був негативний.

Вночі на 24 березня пацієнтку перевели в Київську лікарню №4, і  зробили аналіз швидким тестом, результат теж був негативний.

Але повторний аналіз швидким тестом показав позитивний результат. Жінці поставили діагноз  - підозра на інфікування COVID-19.

24 березня по обіді пацієнтка з невідомих причин вирішила залишити лікувальний заклад і, ймовірно, планувала повернутися  додому на Коломийщину. На дзвінки не відповідала, на контакт з лікарями не виходила.

Правоохоронці провели необхідні заходи та затримали жінку разом з її чоловіком (який, найімовірніше, зустрічав її) на трасі біля Раківчика. Обох – і жінку, і чоловіка - шпиталізували в обласну інфекційну лікарню.

Наразі встановлюються методи пересування жінки з Києва на Коломийщину.

26 березня начальник коломийської поліції Остап Білейчук розповів, що жінку відпустили додому на самоізоляцію, тому що повторний тест знову показав негативний результат.

“У жінки взяли зобов’язання про те, щоб вона дотримувалась самоізоляції. Зараз готуємося до того, щоб притягнути її до адміністративної відповідальності. У її діях не було кримінального правопорушення”, – сказав на брифінгу в облдержадміністрації начальник обласної поліції Володимир Голубош.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

14-річна Стелла Найденова, 15-річний Богдан Котенко та 17-річний Олексій Хрустальов. Усі вони зникли на початку повномасштабного вторгне...

Валентина Баранова зникла на початку повномасштабного вторгнення на Херсонщині, у Генічеському районі, однак, на жаль, точно невідомо у ...

02 травня о 1:23 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла на вул. Г...

Розкажіть дитині, до кого вона може звернутись у разі необхідності. Звісно, в ідальному варіанті це можете бути ви. Саме до вас вона має...

П’ятнадцятирічний Дмитро Батіков, дванадцятирічний Георгій Чупір та сімнадцятирічний Василь Лебеденко. Усі ці хлопці зникли на тимчасово...

X