Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

На Вінниччині коронавірус у 16-ти людей, серед хворих – медпрацівники пологового і лікар з онкодиспансеру

На Вінничиині лабораторно підтвердили 16 випадків коронавірусної інфекції, серед хворих – дитина, працівниці пологового будинку та лікар онкодиспанеру. Усі пацієнти перебувають під контролем медиків.

Про нові випадки зараження у відеозверненні розповіла заступниця директора ДОЗ Вінницької ОДА Надія Марусяк.

«Станом на 16:00 27 березня у Вінницькій області зареєстровано 46 підозр на коронавірусну інфекцію, спровоковану СOVID-19. Лабораторно підтверджено на цю годину вже 16 випадків СOVID-19», -повідомила Марусяк.

Поки що відомо. що 7 випадків коронавірусу зареєстрували у Вінниці, 1 випадок у Вінницькому районі та 1 випадок в Ладижині.

Місцеве видання "20 хвилин", із посиланням на вінницького епідеміолога Степана Томіна, повідомляє, що 25 березня першою хворою стала жителька Вінниці. Наразі вона перебуває у лікарні. Її стан стабільний, а температура невисока.

Під час брифінгу 27 березня Мер Вінниці Сергій Моргунов повідомив, що у Вінниці коронавірус виявили у 42-річної жінки, яка контактувала зі знайомими з Польщі, у її 5-річного небожа й у 4 її співробітниць. Також захворів 32-річний чоловік, який подорожував у Європі. Усі пацієнти перебувають в інфекційних боксах, їх стан стабільний.

Моргунов запевнив, що співробітниць пологового будинку і їхніх пацієнтів перевірили на наявність COVID-19. У зв'язку з ситуацію, пологовий будинок №2 довелося закрити на карантин. Зараз у ньому перебуває 21 жінка.

UA:Вінниця повідомляє, що серед інфікованих є й лікар онкологічного диспансеру. В установу нікого не впускають, виходити всім також заборонено. На місці працюють інфекціоністи та перевіряють контактних осіб.

Моргунов додав, що кількість підтверджених випадків зросла через те, що епідеміологи відпрацювали контактних осіб першої хворої.

Станом на вечір 27 березня в Україні зафіксовано 310 випадків коронавірусу, з них 5 летальні, 4 пацієнти одужали та вже виписані з лікарні.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Вінницька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

 15-річна Діана Кобзар, 17-річний Вітя Азаров та 15-річна Ангеліна Фадєєва – усі вони зникли на тимчасово окупованих територіях Хер...

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Камілу Неронову з Харківщини. Дівчинка мешкала у прикордонному з росією селищі міського типу Козача Лопан...

Ми розшукуємо 13-річного Ваню Горбачевського, який зник у тимчасово окупованому Скадовську 1-го червня 2023-го року. Якщо ви знаєте б...

Службі розшуку дітей вдалося встановити ймовірне місцезнаходження Маргарити Носової. Ще два роки тому про зникнення дівчинки повідоми...

Напередодні, о 20:32, у 12-типоверховому житловому будинку на пр. Перемоги у Харкові сталася пожежа. Горіла одна з квартир на першому по...

X