Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

«Маю право зустрічатися з ким завгодно»: брат Єрмака прокоментував відеозаписи «про торгівлю посадами»

Брат голови Офісу президента Андрія Єрмака Денис Єрмак вперше прокоментував провокативні відеозаписи про "торгування держпосадами" і підтвердив, що на плівках дійсно він. Відповідний пост він оприлюднив сьогодні на своїй сторінці у Facebook.

Денис Єрмак написав, що згідно із Законом України він вільний громадянин, який має право зустрічатися з ким завгодно, знайомитися із ідеями громадян, проєктами, брати на розгляд резюме тощо.

«Так, Андрій мій рідний брат – голова офісу Президента, але якщо мій брат у владі – я не маю права здійснювати свої права як громадянина? Вважаю, що маю це право», - заявив він.

Він наголосив, що не є державним чиновником і у нього є ГО "Українське Бюро Національного Розвитку", яке займається розробками, науковими адаптаціями проектів, пов’язаних з економікою, соціонікою.

«Той факт, що мій брат працює в Офісі Президента, не має обмежувати мої законні права на трудову діяльність. Я український громадянин і свої права знаю»,– написав Денис Єрмак.

За словами Дениса Єрмака, на плівках він зустрічається із різними людьми, які "пропонують різноманітні проєкти та ідеї, а також висвітлюють існуючі проблеми і корупційні схеми, які є в відповідних структурах".

"Я з самого початку діяльності розповідав свій принцип роботи: нам важливі саме проєкти, а не люди, які просто хочуть зайняти посади", – додав він.

Єрмак стверджує, що запис на плівках "нарізали" із вирваним контекстом.

«Хто під мене "підкладав" деякі "торпеди" та з якою ціллю, та ще й використовуючи спеціальне складне обладнання, – не знаю, але зрозуміло, що це спрямована атака на мого брата Андрія Єрмака, який дуже заважає певним олігархам та особливо російським спецслужбам»,– наголосив він.

Денис Єрмак прокоментував кожне відео з "плівок Лероса":  На одній з них обговорюють проєкти нової програми ДержГеоКадастру та інфраструктурний проєкт, які можна пов'язати із глобальним проєктом реформи АПК.

«Мене вмовляють зустрітися хоч з одним представником одеських бізнесменів для обговорення їх участі в проєкті. На жаль, не вийшло, тому що уряд Гончарука не зацікавився проєктом, на який ми витратили рік часу та багато власних коштів», – зазначив Єрмак.

На іншій плівці, де обговорюється «дєвочка», йдеться про програму реформування ТРК та ЗовнішЕкспоЦентру", – написав Єрмак.

За його словами, на плівках вирізано частину про те, що програма дуже слабка. Він стверджує, що у записі, зробленому на початок вересня, йде під запис конкретна провокація на злочин.

«Людина пропонує та розповідає, що якісь люди пропонують 620 тисяч доларів за якісь призначення та за зустріч зі мною (яка честь!)», – написав Денис Єрмак.

За його словами, він вислухав все та вмовляв співбесідника працювати в законному руслі в рамках ГО "Українське Бюро Національнго Розвитку".

"Результат – ніяких 620 тисяч та ніяких призначень", – наголосив Єрмак.

Нагадаємо, нещодавно нардепутат від фракції «Слуга народу» Гео Лерос опублікував пакет документів і відео, які нібито підтверджують причетність брата глави Офісу президента Дениса Єрмака до продажу посад у державних органах.

Тим часом САП розслідує ймовірну "торгівлю посадами" братом керівника Офісу президента. 

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

16-річний Данило П'ятницький навчався у словацькому місті Бернолаково. Мама хлопця розповіла, що йому все подобалося за кордоном, він їй...

У Білій Церкві двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. За попередньою інформацією, один із них запропонував іншому залізти на д...

14-го квітня 13-річний Максим Півкопа рибалив на річці Сула неподалік села Стара Мусіївка, однак додому не повернувся. У день зникнення ...

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Дар’ю Мирошниченко з Херсонщини. Дівчинка зникла ще в перший день повномасштабної війни і вже понад два р...

До поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок ви...

X