Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Київська поліція повідомила подробиці розкриття вбивства у Солом’янському районі. ВІДЕО

До чергової частини Солом’янського управління поліції звернулась місцева мешканка та повідомила, що у своїй квартирі на вулиці Ушинського вона виявила мертвим 51-річного квартиранта. За вказаною адресою виїхали екіпажі патрульних поліцейських, слідчо-оперативні групи головного та районного управлінь поліції та лікарі.

Начальник сектору розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи Солом’янського управління поліції Євгеній Любченко розповів, що у заявниці винаймали квартиру двоє чоловіків, однак інший вже не виходив на зв’язок та його речей в оселі не було:

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів ми встановили місцезнаходження підозрюваного та затримали його. У вчиненому чоловік зізнався та розповів, що він із потерпілим та друзями відпочивав, а згодом між ними виникла сварка. Коли вирішити суперечку словами не вдалося, він разом із приятелями схопив чоловіка та почав душити подушкою».

Працівники карного розшуку Солом’янського управління поліції негайно розпочали пошук інших фігурантів та за допомогою колег із Одеської області затримали одного із них у місті Одеса.

Зловмисників затримали. Ними виявились 31-річний уродженець іншої країни та 24-річний мешканець Рівненщини, які раніше до кримінальної відповідальності не притягувались.

Фігурантам вже оголошено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Їм загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

«На даний час ми проводимо усі необхідні оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення місцезнаходження та затримання іншого фігуранта для притягнення його до кримінальної відповідальності», - додав правоохоронець.

За матеріалами ВК ГУНП у Києві

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X