Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

У Держрезерві заявили, що їхній головний офіс штурмували невідомі без масок

У приміщення Держрезерву напередодні ввірвалася група невідомих людей. Вони вимагали інформації про те, як провели розподіл медичних масок.

Про інцидент, який трапився вранці 2 квітня, повідомили у пресслужбі Держрезерву.

 «Невідомі в кількості понад 20 людей без засобів індивідуального захисту увірвалися у приміщення Держрезерву»,– йдеться в повідомленні.

Будівля відомства є режимним об’єктом і потрапити всередину можливо за наявності електронного пропуску.

Правда, невідомі увірвалися у момент, коли один зі співробітників заходив до агентства. Охорона звернулася до них з проханням не порушувати режим карантину та залишити приміщення. На що зловмисники відповіли категоричною відмовою.

Крім того, у Держрезерві зазначили, що після від’їзду патрульних невідомі, оминувши охорону, спробували увірвалися до кабінетів відомства. Вони зламали двері та хотіли ввійти до голови агентства.

Група людей повідомила, що прийшла з листом до голови Держрезерву. Вони хотіли дізнатися, як і кому були розподілені медичні маски.

У відомстві наголосили, що усі 9 мільйонів 986 тисяч масок вони передали Міністерству охорони здоров’я, яке займається їхнім розподілом.

За даними агентства, внаслідок захоплення понівечене державне майно, оргтехніка. Так як невідомі були без захисних масок, то для працівників відомства існує реальна загроза зараження COVID-19.

Окремо у Держрезерві заявили, що інцидент є провокацією та спробою представників політичних партій заблокувати роботу агентства.

Водночас у поліції заявили, що ніякого нападу на Державне агентство резерву України не було. Кілька людей викликали поліцію через те, що двері були зачинені, передає УНН.

“Декілька людей підійшло до приміщення, представилися представниками фонду. Але так як приміщення на карантині, викликали поліцію, нікого не затримували”, - повідомили в поліції.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Розкажіть дитині, до кого вона може звернутись у разі необхідності. Звісно, в ідальному варіанті це можете бути ви. Саме до вас вона має...

П’ятнадцятирічний Дмитро Батіков, дванадцятирічний Георгій Чупір та сімнадцятирічний Василь Лебеденко. Усі ці хлопці зникли на тимчасово...

01 травня о 00:36 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на Харківському шосе. Загоряння сталося в квартирі на 5 повер...

На Львівщині було зафіксовано перших два випадки укусу змій. Зокрема, в реанімаційне відділення Яворівської центральної лікарні посту...

Напередодні, о 19:55 від, представників національної поліції до Служби порятунку  надійшло повідомлення про те, що в квартирі багат...

X