Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

В Одесі знову горів коледж, в якому пожежа торік забрала 16 життів. ФОТО

В Одесі напередодні знову палав коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, у якому у грудні 2019 року сталася масштабна пожежа.

Про це повідомили у ДСНС в Одеській області.

Так, о 18:15 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що по вул. Троїцька, 25, де розташовано коледж, йде дим з 5-го поверху. Менш, ніж за півгодини вогнеборці приборкали пожежу.

На цей раз загорілися кабелі на площі шириною в 1 метр. Ймовірною причиною пожежі вказують необережне поводження з вогнем невстановленими особами.

За даними одеського видання "Думская", найімовірніше, в будинку поселилися бездомні.

Зараз на території цієї будівлі не ведуть жодної діяльності. Розслідування кримінальної справи, порушеної через загибель в грудні під час пожежі 16 людей, ще не завершене.

Нагадаємо, 4 грудня 2019 року в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу сталася масштабна смертельна пожежа. Внаслідок інциденту загинули 16 осіб і ще 30 постраждали.

Урядова комісія вважає, що трагедія сталася через займання побутового електричного обладнання на 3-му поверсі, а люди не змогли евакуюватися, бо один із входів було зачинено.

Основною причиною комісія називає недбале ставлення керівництва та персоналу коледжу до протипожежної безпеки.

10 грудня поліція повідомила про підозру директорці коледжу Любові Кочерзі. 20 грудня звільнили керівника Головного управління ДСНС в Одеській області Віктора Федорчака та його заступника Михайла Вовка.

А завідувачку господарством економічного коледжу на Троїцькій в Одесі Тетяну Фомич 15 січня суд відправив під нічний домашній арешт.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Одеська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Ми розшукуємо чотирнадцятирічну Вікторію Пушкар. Двчинка мешкала на лівобережжі Херсонщині у селищі Абрикосівка, яке залишається в окупа...

Ми розшукуємо Андрія Панаріна. Хлопець зник у лютому 2023 року і за весь цей час про нього не було жодної звістки. Андрій жив на лівобер...

О 18:51 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у пров. Козацький в с. Говтвянчик Полтавського району у колодязь без ...

Вчора ввечері у Миколаєві стався вибух невідомого вибухового пристрою, через що зайнялися автівки. Під час гасіння пожежі відбулась повт...

О 16:31 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Мавковичі на вул. Лугова, Львівського району. Пожежа виникла в о...

X