Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

На Житомирщині зниклого крихітного хлопчика знайшли у заболоченій копанці, але вже неживим. ВІДЕО

На Житомирщині зниклого маленького хлопчика знайшли у заболоченій водоймі. Трагедія сталася 12 квітня увечері в  с. Покостівка.

Із повідомленням про зникнення онука в поліцію звернулася бабуся. Жінка розповіла, що дитина гралася у дворі будинку. Того дня, близько 19-ї години, родина знаходилася у будинку родички неподалік свого місця проживання. Дорослі пили каву на веранді, та не помітили, як в якийсь момент малюк опинився без нагляду  і зник.

Рідні запевняють, що хлопчик залишився без нагляду не більше 5 хвилин. Та цього вистачило, аби з дитиною трапилося нещастя. Допускають, що вона вийшла через маленьку хвірточку, а за нею знаходилася болотиста копанка.

Дорослі відразу кинулись на пошуки , оглянули довколишню місцевість, найближчі будинки, посадку, яр, поле, і навіть фатальну копанку, але самі дитину не знайшли. Довелося звернутися за допомогою до місцевої громади та поліції.

Шукали ледь не півселом до пізньої ночі. У пошуках дитини працювали спільні групи поліцейських, рятувальників та егерів. Перевіряли хати-пустки, горища, сараї, сінники, прилеглу територію у радіусі кількох кілометрів, але, на жаль, пошуки не принесли бажаного результату.

Неподалік подвір’я, з якого зник хлопчик, розташовані 2 водойми та криниця. Аж уранці 13 квітня рятувальники обласного Управління ДСНС відкачали воду спочатку з криниці, а потім ближчої до обійстя копанки. Саме у ній і виявили тіло дитини.

Наразі призначено судово-медичну експертизу щодо причин загибелі малюка. Правоохоронці розпочали кримінальное провадження за фактом безвісного зникнення.

Згодом зясувалося, що  у родині  виховувалося 3-є дітей, віком 11, 9 та 2,5 років. Сім’я добропорядна та не потрапляла у поле зору соціальних служб чи правоохоронців.

Правоохоронці нагадують батькам: будьте максимально уважними, обачними та відповідально ставтесь до обов’язків по догляду та вихованню дітей.

 

 

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Житомирська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Вчора ввечері у Миколаєві стався вибух невідомого вибухового пристрою, через що зайнялися автівки. Під час гасіння пожежі відбулась повт...

О 06:28 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Успішна селища міського типу Васильківка Синельниківського ...

Сьогодні о 02:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в триповерховому житловому будинку, розташованому на вулиці ...

17-річна Стефанія Тіленіна жила в прийомній родині на Харківщині у селі Лозівське. Коли почалося повномасштабне вторгнення Стефанія разо...

До відділення №4 (м. Зіньків) Полтавського районного управління поліції надійшло повідомлення від мешканців села Дамаска Зіньківської гр...

X