Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Побили через хлопця і зняли на телефон: на Київщині школярки жорстоко познущалися із однолітки. ВІДЕО

Для перегляду відео натисніть на зображення

Увага, на відео присутні сцени насилля та нецензурна лексика

На Київщині 2-ві школярки з Ірпеня заманили свою знайому із Коцюбинського  в ліс, де влаштували їй жорсткі «розбірки» через хлопця.

Дівчата накинулись на однолітку з кулаками, викрикували нецензурну лайку, вимагали, щоб та залишилися хлопця, якого не «варта». Потім їй пригрозили фізичною розправою у разі, якщо вона про це розповість іншим.

Весь цей процес фільмувала на мобільний телефон третя дівчина. Відео згодом з’явилося в соцмережах, зокрема його опублікував Андрій Шматко.

А опісля відео потрапило на очі і поліції під час моніторингу мережі Інтернет. Дану подію поліцейські зареєстрували до Єдиного обліку, провели першочергову перевірку та встановили усіх учасників інциденту. Про це повідомляє Поліція Київщини.

Так, ювенальні поліцейські спільно з дільничним офіцером поліції встановили особу потерпілої дівчинки. Нею виявилась 17-річна жителька смт Коцюбинське, студентка коледжу.

Потерпіла розповіла правоохоронцям, що того дня неподалік місця проживання вона зустрілася зі своїм товаришем. Цю зустріч побачили троє дівчат-однолітків, з якими студентка не підтримує дружніх стосунків. Вони попросили колишню свою подругу відійти подалі у ліс, де її і побили.

Матері потерпілої неповнолітньої рекомендовано звернутися з донькою до лікарні. Наразі стан здоров’я дівчинки  задовільний та вона перебуває вдома.

Поліцейські встановили, що конфлікт стався між дівчатами вперше, до цього інших протиправних діянь відносно дівчини ці особи не вчиняли.

Після проведення детальної, всебічної перевірки, з’ясування усіх обставин події буде надана правова кваліфікація.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Впродовж доби окупанти 514 разів ударили по Запорізькій області. Під ворожим вогнем перебували 6 населених пунктів. Ворог завдав авіа...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: 23 квітня 02:49 м. Дергачі Харківського району. Внаслідок о...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Білозерк...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "За уточненими даними, внаслідок нічної дронової атаки росіян по О...

У ніч на 23 квітня 2024 року російські окупанти атакували Україну двома балістичними ракетами «Іскандер-М» із Бєлгородської обл. – рф. т...

X