Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

Хабар у $125 тисяч: Микола Поворозник заявив, що грошей не брав і вимагає публічного розслідування справи

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник заявив, що ніколи не брав хабарів і був викликаний на допит в СБУ у якості свідка, а не підозрюваного. Про це він написав емоційний пост на своїй сторінці у Facebook.

«Це шок для мене, для моєї сім'ї, і для тих з ким я працюю. Розставлю всі крапки над І, аби припинити поширення пліток, домислів і політичних спекуляцій, які наразі активно ширяться в мережах», - написав він.

Нагадаємо, 14 квітня СБУ провела обшуки в КМДА. ЗМІ повідомили про те, що Микола Поворозник нібито вимагав хабар від забудовника за погодження містобудівних умов і обмежень у розмірі $125 тис. При отриманні $60 тис. був затриманий посередник. Фотографії з місця обшуків і затримання були продемонстровані в ефірі 1+1.

"Я працюю не перший рік, працюю чесно і несу відповідальність як людина з досвідом за дії та рішення, які на цій посаді приймаю", — написав Поворозник.

Він заявив, що хабара не брав, розмов про неправомірну вигоду ні з ким не вів і не має процесуального статусу підозрюваного. Відповідно, інформація про те, що він був спійманий на хабарі і заарештований не відповідають дійсності.

"Мені приховувати нічого, повторюю — завжди працюю чесно. Ніколи не брав хабарі, тому що це суперечить моїм життєвим та професійним поглядам і принципам", — написав Поворозник.

Він назвав ситуацію надуманою і не виключив, що ЗМІ навмисно поширюють плітки, домисли і політичні спекуляції.

 "Я вимагаю від правоохоронних органів розібратися з поширенням неправдивої інформації в ЗМІ. Вважаю, що ситуація надумана і не виключаю, що все це — політична провокація, спрямована не тільки проти мене особисто, але й проти нашої команди, щоб дискредитувати нас в очах у першу чергу киян", - підкреслив чиновник.

Поворозник повідомив, що в п'ятницю з'явиться на допит в якості свідка, має намір сприяти слідству і домагатися публічного розгляду справи.

"Я готовий співпрацювати з правоохоронними органами і буду вимагати публічного розгляду справи... Упевнений, в ході незалежного слідства все встане на свої місця, і моя непричетність до цієї справи буде доведено", — написав чиновник.

 

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

16-річний Данило П'ятницький навчався у словацькому місті Бернолаково. Мама хлопця розповіла, що йому все подобалося за кордоном, він їй...

У Білій Церкві двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. За попередньою інформацією, один із них запропонував іншому залізти на д...

14-го квітня 13-річний Максим Півкопа рибалив на річці Сула неподалік села Стара Мусіївка, однак додому не повернувся. У день зникнення ...

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Дар’ю Мирошниченко з Херсонщини. Дівчинка зникла ще в перший день повномасштабної війни і вже понад два р...

До поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок ви...

X