Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Постраждали ще 8 дівчаток: затриманий за розбещення школярки педофіл виявився причетним до 40-а сексуальних злочинів

41-річний киянин, якого викрили і затримали ще в листопаді 2019 року на розбещенні 10-річної дівчинки, виявився причетним ще до понад 40-а злочинів сексуального характеру.

Інформацію про нові злочини правоохоронці отримали під час досудового розслідування в іншому кримінальному провадженні. Загалом жертвами кривдника стали 9 дівчаток віком від 9 до 16 років.

Правопорушник діяв за однією схемою: через інтернет знаходив малолітніх, з якими налагоджував дружні стосунки, а через деякий час поступово розпочинав розмови на сексуальні теми.

Окрім цього, чоловік надсилав порнографічні світлини та у відповідь просив дівчат надсилати свої особисті відверті фото. З деякими із них він домовлявся про зустріч неподалік від їх домівок, під час яких цілував їх та вчиняв інші розпусні дії.

Спалився педофіл під час останнього злочину. Чоловік познайомився з 10-річною дівчиною та деякий час спілкувався з нею в інтернеті та по мобільному. Після того, як правопорушник відчув довірливе ставлення дитини до себе, він розпочав вести розмови на сексуальні теми, надсилаючи при цьому порнографічні фото.

Фігурант розповідав про статеві органи, акти та їх значення, натомість просив дівчину надіслати йому особисті відверті фото. Окрім того, через деякий час зловмисник домовився із дівчинкою про зустріч та повів її у закинуту будівлю. Скориставшись безпорадним станом дитини, чоловік почав торкатися її тіла та цілувати, але остання вирвалась та втекла.

Тоді поліція вийшла на зловмисника. Під час обшуку в його помешканні правоохоронці вилучили речові докази злочину. Серед них мобільний телефон із пікантними фото, які йому надіслали самі дівчатка.

Слідчі оголосили фігуранту про підозру у вчиненні 43 епізодів злочинів за ч. 4 ст. 153 (Сексуальне насильство), ч. 2, 3, 4, 5 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) та ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Кривднику дітей загрожує позбавлення волі на строк від 7-ми до 12-ти років.

Раніше суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 84  тисячі гривні, чим підозрюваний і скористався.

Проте після повідомлення фігуранту про підозру у вчиненні нових епізодів суд змінив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X