Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

В Одесі підприємці влаштували автопробіг проти закриття ринків. ВІДЕО

В Одесі місцеві підприємці сьогодні організували масовий автопробіг. Як кажуть організатори акції,  його мета - послаблення карантину для ринків, повідомляє місцевий портал 048.ua.

Розпочалася акція з проспекту Небесної сотні, 2 , учасники проїхалися містом і попрямували до Одеської обласної державної адміністрації.

Всього зареєструвалося близько 500 учасників. Майже всі вони представники малого бізнесу, підприємці. Вони кажуть, що це не протест, все буде проходити мирно. Хочуть щоб влада звернула увагу на труднощі, яких зазнає бізнес під час карантину.

Нещодавно міська влада прийняла рішення про закриття всіх продуктових ринків на території міста. Це рішення було прийнято після того, як центральний уряд пригрозив вжиттям заходів по відношенню до керівництва міста.

Організатором акції є Борис Емельдеш - президент "Всеукраїнська Професійна Асоціація Підприємців" ГО "ВПАП". Нещодавно він разом з колишнім співробітником комунального закладу Одеської міської ради вимагав відставки глави одеської патрульної поліції.

Найбільше підприємців обурює, що великі торговельні мережі продовжують працювати.

"Карантин зачіпає усіх, проте закривають саме ринки, селяни змушені виливати молоко у землю, адже його нікуди дівати", – ауважив підприємець Борис Емельдеш, передає «УСІ».

У той же час, в мережі розгорнулася серйозна дискусія з приводу санітарних умов на ринках, так як там на ділі не виконували вимоги про дистанції між торговцями і продовжували продавати все з "коробок". Сама кричуща ситуація була на "Привозі", де майже щодня були натовпи людей і антисанітарна торгівля. Втім, цей ринок закрився останнім.

Водночас учасники автопробігу зауважили, що в цілому не проти карантину. До слова, аналогічна акція пройшла і в Запоріжжі.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Одеська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

14-річна Стелла Найденова, 15-річний Богдан Котенко та 17-річний Олексій Хрустальов. Усі вони зникли на початку повномасштабного вторгне...

Валентина Баранова зникла на початку повномасштабного вторгнення на Херсонщині, у Генічеському районі, однак, на жаль, точно невідомо у ...

02 травня о 1:23 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла на вул. Г...

Розкажіть дитині, до кого вона може звернутись у разі необхідності. Звісно, в ідальному варіанті це можете бути ви. Саме до вас вона має...

П’ятнадцятирічний Дмитро Батіков, дванадцятирічний Георгій Чупір та сімнадцятирічний Василь Лебеденко. Усі ці хлопці зникли на тимчасово...

X