Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Вбивство у центрі Львова: поліцейські затримали одного із нападників і відвезли до лікарні, - ЗМІ

Одного із нападників, причетних до вбивства, що сталося сьогодні вранці у Львові, затримали кінологи за допомогою допомогою службових собак. Про це повідомляє «Варта1», посилаючись на свої джерела.

Нагадаємо, 22 квітня близько 10-ї години ранку на вулиця Академіка Павлова було застрелено  49-річного чоловіка, ймовірно, нелегального валютника.

Убитий мешкав у сусідньому будинку №8. За непідтвердженою інформацією, при собі у нього була значна сума готівкою, а нападники встигли його пограбувати. Інший чоловік, який був разом із ним, теж львів’янин, не постраждав.

Зловмисники втекли з місця злочину, однак автомобіль, на якому вони пересувалися, зафіксували камери Центру безпеки міста.

Згідно із даними камер, світло-сірий (сріблястий) автомобіль марки “Ford Mondeo” з іноземними номерами (KRA6103C) поїхав у напрямку вул. Пасічна, де потім звернув на вул. Медова Печера, а звідти – у бік лісу.

Відтак поліцейські знайшли автівку покинуту у лісовому масиві в районі Майорівка. Слідчими було прийнято рішення огородити територію в радіусі 300 метрів, щоб запобігти змішуванню сторонніх запахів, після чого на місце події викликали кінологів, які за допомогою службових собак вийшли на вул. Голубця на пораненого, ледь притомного втікача, який стікав кров’ю.

Його з двома вогнепальними пораненнями на “швидкій” і в супроводі патрульної поліції було доставлено в лікарню для надання медичної допомоги. Життю чоловіка нічого не загрожує.

Тривають слідчі дії та встановлюються особи трьох інших нападників.

 

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Львівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X