Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Рівному п’яний дебошир побив сімейну радницю під час візиту до багатодітної родини. ФОТО

Конфліктом і бійкою закінчився візит до багатодітної родини для сімейної радниці та депутатки міської ради. Інцидент трапився 22 квітня у Рівному на вулиці Соборній.

До квартири 33-річного рівнянина в гості прийшли подруга і товариш та сіли випивати. А в сусідній кімнаті перебувала 34 жінка, яка винаймала житло із 4-ма дітьми: 16-ти, 11-ти, 6-ти та 4-х років.

Саме під час застілля до них навідалися сімейна радниця та депутатка міської ради, які близько року опікуються багатодітною родиною.

Коли жінки зробили зауваження відпочиваючим, виник конфлікт: 33-річний господар квартири почав агресивно себе поводити, виражатися нецензурною лайкою на адресу жінок та двічі вдарив 40-річну сімейну радницю по руці.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, патрульна поліція, та спецпризначенці.

Коли ж на місце події прибула поліція, чоловік втік. Нині його розшукують.

Про погрози ножем і обіцянку «скинути з балкона» розповіла на своїй сторінці у Facebook і сама сімейна радниця Любов Романюк.

«Вчора було як ніколи страшно...Але ж ми їхали на дві секунди, привезти продукти і пригорнути дітей... ця родина стала для нас особливою. Стільки болю зазнали старші діти, стільки нерозуміння в очах менших...Запах алкоголю в коридорі відразу змусив серце калататися. На кухні якісь чоловіки, алкоголь, сигаретний дим. Діти і з переляканими очима мати», - написала вона.

Жінка також розповіла про погрози від пяного дебошира.

«Нас то не випускали з помешкання, то намагалися виставити за двері, погрожували ножем, обіцяли скинути з балкона, поливали матами, дихаючи в обличчя своїм тошнотворним перегаром... таку бурхливу реакцію викликало просте зауваження... бо у квартирі були діти!»- зазначила Любов Романюк.

За фактом нанесення тілесних ушкоджень сімейній радниці розпочато досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 125 Кримінального кодексу України.

Усі четверо дітей та їх матір внаслідок сутички не постраждали. Нині вони мешкають у іншій квартирі.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Рівненська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот вісімдесят третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

Контррозвідка Служби безпеки затримала агента воєнної розвідки рф, який під виглядом таксиста шпигував за цивільними та військовими об’є...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "За добу ударів по м. Харків не зафіксовано. Артилерійсь...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: "Артобстріл й пʼять атак fpv-дронами. Звечора та вночі ...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі:  "Впродовж доби окупанти 310 разів били по Запорізькій о...

X