Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Миколаївщині злочинці у медицинських масках пограбували магазин ритуальних послуг

До поліції надійшло повідомлення від приватного підприємця про те, що до приміщення його магазину у смт. Казанка увірвались двоє невідомих чоловіків у медичних масках, прив’язали продавця до стільця та, заволодівши грошима в сумі 120 тисяч гривень, втекли.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та керівництво Казанківського відділу поліції.

Постраждала, яка надала досить загальний опис зовнішності злочинців, зазначила, що коли один з нападників забирав гроші з каси, інший знаходився поряд з ножем у руках.

Вказаний постраждалою речовий доказ запам’ятався їй певною ознакою: на рукоятці містилось гравіювання у вигляді білого черепа. Цей ніж поліцейські у подальшому вилучили у одного з фігурантів під час обшуку та долучили до матеріалів провадження.

На розкриття злочину був орієнтований весь особовий склад відділу поліції. Вжитим комплексом слідчо-розшукових заходів правоохоронці впродовж доби встановили особи нападників та напрямок руху, у якому вони зникли після вчинення злочину.

Зловмисниками виявились 28-річний мешканець смт Казанка та 29-ріний мешканець м. Одеса. Обидва мають умовні судимості за вчинення майнових злочинів.

Відомо, що фігуранти готувались до вчинення злочину. Дізнавшись, що у магазині завжди перебувають декілька працівників, вони вирішили їх усунути, зробивши підприємству фіктивне замовлення. Прибувши до магазину на автомобілі марки Toyota, чоловіки дочекались, коли працівники залишать приміщення, і тоді здійснили напад.

Заволодівши виручкою підприємства, нападники поїхали, а невдовзі їхній  автомобіль був затриманий оперативниками Казанківського відділення поліції неподалік від с. Новополтавка Новобузького району.

Обидва чоловіки наразі затримані. За погодженням з прокуратурою слідчі повідомили їм про підозру у вчиненні злочину. Найближчим часом фігурантам обиратиметься у суді запобіжний захід.

Наразі досудове слідство триває. Поліцейські встановлюють інших причетних до вчинення вказаного кримінального правопорушення осіб, а також причетність підозрюваних до скоєння інших злочинів на території регіону.

За матеріалами ВК ГУНП у Миколаївській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Миколаївська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: "У Дніпрі горить п'ятиповерхівка. Вона частково зруйнов...

За матеріалами Офісу Генерального прокурора Міністерство юстиції України подало до Вищого антикорупційного суду позов про стягнення акти...

За результатами тісної взаємодії Офісу Генерального прокурора, Служби безпеки України та органів правопорядку Республіки Польща затриман...

Протягом вчорашнього дня росіяни здійснили 14 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 82 вибу...

Триває сімсот вісімдесят п’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

X