Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

У Києві Муніципальна варта разом із журналістами «накрили» точку збуту фальсифікованого алкоголю. ВІДЕО

Для перегляду відео натисніть  на зображення

Для перегляду відео натисніть  на зображення

Столичні «наливайки» чхати хотіли на карантин. Знімальна група «Магнолії-ТВ» разом з Муніципальною вартою провели рейд по таким закладам.

Відвідали магазин на Лівобережній по вулиці Всеволода Нестайка,1/18 Продуктова крамниця розташована у підвальному приміщенні житлового будинку.

Мешканці будинку не одноразово зверталися у поліцію, аби точку збуту фальсифікованого  алкоголю закрили. І документально їм вдалося це зробити, бо за постановою суду магазин мав припинити свою роботу ще 4 березня. Однак на практиці робота закладу продовжувалася до сьогоднішнього дня.

Любителі випити, які відпочивали поблизу даної адреси розповіли, що придбали алкоголь саме у «наливайці».Показали у яких тарах розливають зеленого змія. Таку ж саму тару ми побачили, коли зайшли до магазину. Алкоголь без будь-яких маркувань був захований за прилавком. Поряд з продавчинею була лійка, а також мірні стакани.

Жінка навідріз відмовлялася зізнаватися, що наливає алкоголь. Пояснила, що це не на продаж, а для особистого використання для дезінфекції рук. До слова варто сказати, що алкоголю незрозумілого походження було кілька десятків ящиків.

Згодом приїхав представник магазину з «групою підтримки» ,які на намагалися потрапити у «наливайку» та витіснити з приміщення представників Муніципальної варти. Біля входу сталася невеличка штовханина.

В цей момент приїхала поліція та вгамувала молодиків спортивної тілобудови. Через певний час чоловіків забрали до райвідділу, через порушення правил карантину.

Продавчиня стала погано себе почувати та поїхала на кареті швидкої до лікарні. Однак поліцейські зазначили, що на жінку буде складений адмінпротокол за збут фальсифікованого спиртного.

На місці працювала слідчо-оперативна група, яка вилучила весь фальсифікований алкоголь.

  Нагадаємо, за порушення правил карантину відповідно до ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення власникам торгівельних закладів загрожує штраф розміром від 34 тисяч до 170 тис. грн.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Об 11:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання в одному з помешкань багатоповерхівки, розташованої на вулиці Покр...

Ми розшукуємо чотирнадцятирічну Вікторію Пушкар. Двчинка мешкала на лівобережжі Херсонщині у селищі Абрикосівка, яке залишається в окупа...

Ми розшукуємо Андрія Панаріна. Хлопець зник у лютому 2023 року і за весь цей час про нього не було жодної звістки. Андрій жив на лівобер...

О 18:51 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у пров. Козацький в с. Говтвянчик Полтавського району у колодязь без ...

Вчора ввечері у Миколаєві стався вибух невідомого вибухового пристрою, через що зайнялися автівки. Під час гасіння пожежі відбулась повт...

X