Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

Кличко звільнив свого заступника Слончака через напад на поліцейського. ВІДЕО

Міський голова Віталій Кличко звільнив свого заступника  Володимира Слончака, який напав на патрульного поліцейського в Києві.

Про це він повідомив в ході онлайн-брифінгу.

"Хочу повідомити, що я звільнив заступника голови КМДА Володимира Слончака. Думаю, ви бачили в новинах, що сталося вчора пізно ввечері. Я не дозволю дискредитувати міську владу - в першу чергу тим, хто її представляє", - сказав він.

Також Кличко вибачився перед правоохоронцями і киянами за таку негідну поведінку заступника голови КМДА.

"Я не раз говорив, що нікого покривати не буду! І Володимир Слончак повинен відповідати за свої вчинки за законом. Як і кожен громадянин України", - зазначив Кличко.

Як повідомляла «Магнолія-ТВ», напередодні ввечері у Києві затримали заступника голови КМДА Володимира Слончака. Він напав на патрульного після того, як той зупинив атівку, в якій він їхав.

Інцидент трапився напередодні ввечері на вулиці Льва Толстого. А причиною зупинки стало те, що водійка "Мерседес", якою виявилася депутатка Київради Костенко Людмила, їхала без ввімкнених фар. Вона відмовилася проходити тести на алкоголь, а Слончак взагалі накинувся з кулаками на поліцейського. В поліції стверджують, що він був пяним. Дебошира  затримали, а  поліцейського забрала швидка.

При цьому столична поліція відкрила кримінальне провадження за фактом побиття заступником голови Київської державної адміністрації Володимиром Слончаком патрульного поліцейського в Києві.

Відзначимо, що 35-річний Володимир Слончак має більше 14 років стажу служби в органах місцевого самоврядування. Заступником голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень він був призначений в грудні 2018 го.

Це вже не перший скандал в КМДА,  раніше Кличко усунув першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника від виконання посадових обов'язків на час слідства про можливе одержання хабара.

Більше подробиць дивіться у вечірніх випусках новин «ЧП-ІНФО» о 19:00.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Об 11:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання в одному з помешкань багатоповерхівки, розташованої на вулиці Покр...

Ми розшукуємо чотирнадцятирічну Вікторію Пушкар. Двчинка мешкала на лівобережжі Херсонщині у селищі Абрикосівка, яке залишається в окупа...

Ми розшукуємо Андрія Панаріна. Хлопець зник у лютому 2023 року і за весь цей час про нього не було жодної звістки. Андрій жив на лівобер...

О 18:51 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у пров. Козацький в с. Говтвянчик Полтавського району у колодязь без ...

Вчора ввечері у Миколаєві стався вибух невідомого вибухового пристрою, через що зайнялися автівки. Під час гасіння пожежі відбулась повт...

X