Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Хотів встановити свої порядки: на Закарпатті затримали кримінального авторитета і рецидивіста із Вірменії. ВІДЕО

Кримінальний «авторитет» із Верменії планував контролювати злочинні групи на Закарпатті в Україні.

55-ти річний  чоловік збирав навколо себе своїх прихильників з кримінального середовища та планував взяти їх під свій «дах». Однак його плани провалилися і його затримала поліція.

У 2019 році за порушення міграційного законодавства його було затримано і видворено за межі України. Крім того, йому на 5 років заборонили в’їзд.

Однак, виявилося,  що людина з такими даним через офіційні пункти пропуски на територію нашої країни не виїжджала. Тож українські правоохоронці відправила відповідний запит до колег з Вірменії, аби дізнатися, яким чином чоловік потрапив до України.

Як  зясувалося, рішення суду про видворення неодноразово оскаржували у судах його представники, що затягувало процес, але вже у серпні минулого року «авторитет» примусово покинув територію.

За інформацією оперативників, чоловік перетнув кордон через пункт пропуску у Чернівецькій області, надавши при цьому підроблений паспорт. Відповідь іноземних колег на український  запит тільки підтвердила цю інформацію.

Як би там не було, перебуваючи в Україні нелегально,  «авторитет» планував взяти під свій, так званий, кримінальний контроль регіон. Аби його не затримали, чоловік довго не залишався на одному місці й кожні 3-4 дні змінював місця проживання, тому затримати його було непросто.

Незважаючи на заходи конспірації, авторитета все ж таки вдалося вистежити. Операцію із затримання провели напередодні спільно із прокуратурою і спецпідрозділом патрульної поліції ТОР.

Стало відомо, що чоловік має за плечима немалий тюремний досвід – 12 років позбавлення волі. Свого часу за свої «досягнення» отримав від «злодія в законі» певний статус у злочинному світі.

Наразі в обласній міграційній службі щодо чоловіка склали адміністративні протоколи. Найближчим часом буде вирішено питання щодо його примусового видворення з території України.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Закарпатська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот дев’яносто перша доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

У Дніпрі жінка намагалася продати свого 2-річного сина за 1 млн грн. Отримані гроші за дитину 19-річна горе-мати хотіла витратити на ...

Подія трапилася наприкінці 2023 року в одному із сіл Кременецького району. До співробітників поліції надійшло повідомлення від лікарів п...

За процесуального керівництва Сумської та Шосткинської окружних прокуратур проводяться досудові розслідування за фактами порушення закон...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "О 7-ій ранку ворог наніс ракетний удар по Одесі. Наразі відомо...

X