Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Вдарила дочку 20 разів ножем: ЗМІ повідомили нові подробиці моторошного вбивства дитини на Харківщині. ВІДЕО

Для перегляду відео натисніть на зображення

Увага, відео може містити ненормативну лексику

Для перегляду відео натисніть на зображення

Увага, відео може містити ненормативну лексику

Для перегляду відео натисніть на зображення

Увага, відео може містити ненормативну лексику

Для перегляду відео натисніть на зображення

Увага, відео може містити ненормативну лексику

На Харківщині суд обирає запобіжний захід Тетяні П'яновій, жительці села Подвірки. Жінку підозрюють у звірячому вбивстві власної доньки.

Нагадаємо, сьогодні вранці поліція затримала її у  неадекватному стані. Вона бігала по вулицям Харкова зовсім без одягу із пакетом, де була відрізана голова її  доньки. Згодом її брат повідомив , що знайшов обезглавлене тіло  своєї племінниці у будинку, де вони разом мешкали із сестрою.

У мережі з'явилися відео судового засідання. Ролики опублікувала на своїй сторінці у Facebook журналістка Анна Юрченко.

Жінка поводилася на суді дуже агресивно. На кадрах видно, що підозрювана грубіянить судді та поліцейським і вимагає не торкатися до неї, оскільки "не вони її народжували". Крім того, жінка заявила, що не визнає жодних вироків, оскільки на неї чекає "Божий суд".

Згідно з новими фактами, перед тим як відрізати голову дочці, вона нібито вдарила її ножем 20 разів. Під час спілкування з журналістами П'янова назвала дитину "помилкою молодості" і розповіла, що народила її у 16 років. Слід зазначити, що агресію вона проявляла і до співробітників ЗМІ. Врешті заявила, щоб перестали лізти в її особисте життя, бо чужа сім’я – це темрява.

При цьому жінка путалася у даних, заперечувала своє ім’я та прізвище та своєї жорстоко вбитої дочки. Але чи можна вірити їй у такому стані - питання.

Жінці мають провести психіатричну експертизу. Попередньо поліція заявила, що вона була твереза і не знаходилася під впливом наркотиків.

Вбивство шокувало і сусідів сім'ї. За їхніми словами, жінка була адекватною і від неї ніхто такого не очікував, пише телеграм-канал "Харків 1654".

Близька подруга родини Катерини розповіла, що родина мешкала із братом, який зловживав алкоголем. Стосунки у сім’ї були напруженими, тому розділили помешкання на 2 половини.

Відгукнулася про подругу жінка як про прекрасну мати. Розповіла, що та виховувала дитину самотужки, працювала на заводі.

Жінка не вірить, що рідна мати так могла так жорстоко вбити власну дочку. Адже ще напередодні бачила обох і все було гаразд. Односольченка допускає, що їх могли щось підсипати.

Натомість інша знайома жінки розповіла поза камерою, що у неї не все нормально було з психікою, вона була нібито екстрасенсом і проводила обряди.

 

Деякі сусіди висунули припущення, що дівчинку могла вбити не мати, а її співмешканець.

“Кажуть, що вона жила з якимось садистом. Можливо, вона тікала від нього з горя. Вона живе у нас на селищі. Я багато разів її бачила – не скажеш, що вона неадекватна”, – розповіла інша сусідка.

Тим часом в поліції розповіли, що мають достатньо доказів стверджувати, що саме мати вбила дівчинку. Розпочато кримінальне провадження за п.2 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Це умисне вбивство малолітньої дитини.

Жінці загрожує до 15 років позбавлення волі і навіть довічне ув’язнення.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот дев’яносто третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

"За минулу добу обстрілів м. Харків не зафіксовано. ▪️ Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пункті...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Берислав, Білозерку...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій обла...

Розпочалася сімсот дев’яносто третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби ...

X