Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

«Залипала» у мобільному: у Шепетівці батько напідпитку жорстоко побив власну доньку

У Шепетівці, що на Хмельниччині, міський районний суд виніс вирок чоловіку за жорстоке побиття власної доньки, повідомляє портал «Судова влада України»

Цей кричущий випадок стався цьогоріч 19 березня. Чоловіка, який був добряче напідпитку, обурила поведінка доньки, яка не допомагала матері, а “залипала” у своєму мобільному.

Отож глава сімейства вирішив провчити неповнолітнє чадо. Користуючись своєю фізичною перевагою, він ухопив дитину та почав її гамселити руками й ногами. Бідолашна не могла чинити опору озвірілому “татусеві”. Наостанок розлючений батько розламав мобільний телефон і жбурнув ним у побиту доньку.

Медики, які після того оглядали дівчинку, виявили у неї на численні синці і садна на обличчі, а також в області хребта. Такі тілесні ушкодження експерти відносять до категорії легких.

На суді батько запевнив, що з донькою вже помирився і навіть обіцяв купити замість зламаного мобільного телефона новий.

Суд врахував, що він не має за плечима кримінального минулого, його злочин не тяжкий, на обліку у лікарів-наркологів і психіатрів не перебуває, а також задовільно характеризується за місцем проживання.

Однак чоловік простягає руки не вперше, бо  вже мав адміністративні стягнення за насильство в сімї.

Зваживши усі “за” і “проти”, суд визнав чоловіка винним, тепер уже за кримінальною статтею – 125 ч.1.

При цьому суд вирішив, що сімейний дебошир не становить великої загрози для суспільства і не потребує ізоляції. Суд вважає, що його виправлення можливе без обмеження або позбавлення волі.

Чоловікові присудили 200 годин громадських робіт. Часу для цих робіт у нього буде вдосталь, адже “годувальник” ніде не працює.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Хмельницька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X