Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Харківщині зухвала компанія побила та познущалася із дівчини з інвалідністю

Так звані друзі влаштували розправу на пустирі над подругою, яка нібито поширювала про них плітки. Інцидент стався на вихідних у селі Феськи, що на Харківщині.

Підлітки знімали те, що відбувається на відео, а потім хтось із них поширив його, і ролик потрапив в соцмережі. 

Нак кадрах видно, як учасники конфлікту нецензурно  лаються і наносять жертві удари по голові і шиї. Потім один з учасників - хлопець - змушує дівчину стати на коліна і просити вибачення.

Відео з'явилося в харківському телеграм-каналі "Типове ХТЗ". З'ясувалося, що дівчина, над якою знущаються підлітки, має інвалідність.

У відділі комунікацій ГУНП в Харківській області підтвердили, що інцидент мав місце і стався 9 травня. Постраждала дівчина - повнолітня, їй 19 років.

Кривдників було 7- ро, серед яких було двоє неповнолітніх. 

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до 200 годин, або виправні роботи на строк до 1 року.

Усі обставини події з’ясовуються.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X