Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

У Харкові поліцейські винесли на руках із палаючої квартири пенсіонера, прикутого до ліжка. ВІДЕО

У Харкові поліцейські виїхали на свій виклик, а потрапили на пожежу, та ще й врятували життя подружжю пенсіонерів. Інцидент трапився надвечір 11 травня, та про нього стало відомо лише сьогодні.

Приїхавши за адресою вулиця Світла 6-А поліцейські-криміналісти Денис Коробка та Євген Фомін працювали зовсім в іншій справі в одній із квартир 5-поверхівки, аж раптом останній відчув запах диму.

Коли правоохоронці кинулися в підїзд, він був вже задимлений. З вулиці вони помітили, що на 5-му поверсі у одній із квартир горить балкон.

Коли постукали в двері оселі, відкрила літня жінка. Вона була в шоковому стані та не змогла пояснити, що відбувається. Розуміючи, що самотужки не зможуть загасити пожежу, поліцейські викликали пожежних, а тим часом взялися  евакуювати господарку  помешкання.

Схвильована жінка розповіла, що у квартирі залишився її чоловік, який самостійно не пересувається. В оселі тим часом вже вирувало полум’я. А в одній з кімнат лежала на дивані у безпорадному стані людина. Підхопивши чоловіка на руки поліцейський на руках виніс його на вулицю та посадив на лавку.

Пожежа, через яку ледь не загинули 76-річні пенсіонери, ймовірно сталася через необережне поводження з вогнем, на балконі загорілися речі. Пожежні, які прибули на виклик, за півгодини впоралися із полум'ям.

Після пожежі дідусь пожалівся поліцейським, що у вогні згорів його телевізор, який чоловік полюбляв дивитися щодня. Працівники поліції пообіцяли пенсіонеру, що спробують впоратися і з цією «бідою». 

Згодом внучка вцілілих дідуся з бабусею подякувала поліцейським за порятунок.

«Спасибі, що всі живі. Денис Коробко спасибі тобі, за те, що виніс на руках з 5-го поверху дідуся, який самостійно не може пересуватися. Героїв повинні знати в обличчя! Бережіть себе», - написала вона на своїй сторінці у Facebook.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Вчора ввечері у Миколаєві стався вибух невідомого вибухового пристрою, через що зайнялися автівки. Під час гасіння пожежі відбулась повт...

О 06:28 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Успішна селища міського типу Васильківка Синельниківського ...

Сьогодні о 02:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в триповерховому житловому будинку, розташованому на вулиці ...

17-річна Стефанія Тіленіна жила в прийомній родині на Харківщині у селі Лозівське. Коли почалося повномасштабне вторгнення Стефанія разо...

До відділення №4 (м. Зіньків) Полтавського районного управління поліції надійшло повідомлення від мешканців села Дамаска Зіньківської гр...

X