Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Моторошне вбивство на Житомирщині: чоловік вночі розстріляв 7-ох людей. ФОТО. ОНОВЛЕНО

Страшною трагедією закінчився звичайний відпочинок на березі ставка на Житомирщині, внаслідок якого загинуло 7-ро людей. Моторошні події розгорталися в ніч на 22 травня.

Про це повідомив заступник очільника МВС Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, неподалік від села Новоселиця біля водойми зібралася відпочивати компанія з 8-ми киян. До них долучився і 58-річний власник ставка. Друзі зібралися половити рибу.

Чоловіки випивали і 6-ро з них приблизно о 1-ій годині ночі пішли спати. Двоє залишилися розпивати спиртне із орендарем ставка. І раптом між чоловіками спалахнула сварка.

Розлючений орендар ставка, до того ж професійний мисливець, схопив гладкоствольну мисливську рушницю і почав розстрілювати відвідувачів.

Стрілок спочатку розстріляв двох киян, які були поруч з ним. Потім почав розстрілювати 6-ох вже сплячих гостей. Одному з відпочивальників вдалося втекти до лісу. Чоловік вийшов в село та викликав поліцію.

Геращенко повідомив, що підозрюваного у вбивстві 7-ох людей затримала поліція, наразі він перебуває під вартою. Рушницю також вилучили.

«Затриманого направлять на судово-психіатричну експертизу, після якої суд вирішить осудний він чи ні. Думаю, що суд не матиме іншого рішення як довічне позбавлення волі для людини, яка позбавила життя сімох»,– підсумував Геращенко.

Як повідомили в поліції області, слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство. Санкція статті передбачає до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув‘язнення.

На місці масового вбивства працюють слідчо-оперативні групи головного управління та місцевого відділу поліції. Встановлюються всі обставини події.

Згодом в поліції Житомищини розповіли, що 7-ро чоловіків, яких розстріляли , були добровольцями АТО та волонтерами, частина киянами. Наймолодшому із загиблих них було 30 років, а найстаршому – 60.

«Сегодня» вдалося поспілкуватися із дружиною стрілка. За словами жінки, її чоловік – людина запальна, вину він свою визнав. Із частиною загиблих він приятелював, вони часто до нього приїздили рибалити. А спалахнув конфлікт через те, що приятелі дорікнули йому, що не пустив своїх дітей на війну. Підігрітий алкоголем чоловік через це і розлютився.

Тим часом відомо, що єдиний чоловік, який уцілів після стрілянини, наразі дає свідчення правоохоронцям.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Житомирська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Є уточнена інформація щодо жертв удару по Синельниківщи...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: "Жахливий ранок. Троє загиблих дітей на Синельниківщ...

Внаслідок операції ГУР у взаємодії з Повітряними силами знищено бомбардувальник Ту-22МЗ, який сьогодні запускав ракети по Україні Од...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "За добу ударів по м. Харків не зафіксовано. Артилерійсь...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Інженерн...

X