Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Поліція затримала ще 10 учасників стрілянини у Броварах. ФОТО

У Житомирській та Вінницькій областях поліцейські затримали ще 10 учасників кримінальних розборок у Броварах. Загальна кількість затриманих досягла вже 21-ї людини. Про це повідомив заступник міністра МВС Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

«Поліція продовжує встановлювати всіх осіб, причетних до чорного переділу ринку транспортних перевезень в Київській області», - додав чиновник.

На разі на Київщині оголошено план-перехоплення, шукають всього 5 авто, на яких учасники інциденту зникли з місця стрілянини.

Тим часом за фактом стрілянини у Броварах розпочато 3 кримінальні провадження, повідомляє МВС.

Дії зловмисників кваліфіковано як «хуліганство, вчинене групою осіб із застосуванням зброї», «умисне знищення або пошкодження майна та незаконне поводження зі зброєю».

Всього  затримано 21 учасник події. З ними проводять слідчі дії. Крім того, за місцем мешкання фігурантів проходять обшуки.

Як повідомляла «Магнолія-ТВ», сьогодні зранку у Броварах конфлікт між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями, та нелегальними перевізниками, закінчився стріляниною. На місці події затримали відразу 10-ро осіб зі зброєю, згодом ще 11. Всього, пишуть ЗМІ, на місці розіброк було близько 100 людей.

Більше подробиць дивіться у вечірніх випусках новин «ЧП-ІНФО» о 19:00.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X