Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Поліція Харківщини: банду торгівців наркотиками очолювала 21-річна дівчина. ФОТО

Четверо зловмисників збували наркотичний засіб метадон на території міста шляхом «закладок».

До Управління протидії наркозлочинності надійшла інформація про те, що група осіб збуває метадон за ціною 400 грн за дозу. Перерахування грошей за «товар» клієнти здійснювали на електронні гаманці.

В ході досудового розслідування поліцейські встановили, що організувала злочинний бізнес 21-річна мешканка м. Кривий Ріг Дніпропетровської області. Жінка залучила до складу групи трьох харків’ян. Також вона виконувала роль «оператора - по телефону приймала замовлення від «покупців» та після отримання грошей надавала вказівку співучасникам здійснити «закладки» наркозасобів за певними адресами.

41 і 44-річні жінки виконували роль «закладників», а 48-річний чоловік на власному автомобілі перевозив зловмисниць. За свою працю за кожну поїздку він отримував грошові кошти в сумі 500 гривень та 2 дози метадону.

Днями організаторка угруповання залишила оптову закладку метадону у визначеному місці на території Полтавської області, про що повідомила своїх співучасників. Зловмисники на автомобілі виїхали, щоб забрати наркотичну речовину та перевезти її до Харкова для подальшого збуту в роздріб та дрібно-оптовими партіями.

Але поліцейські на блокпосту «Валки» зупинили зазначений автомобіль. В ході проведення обшуку поліцейські виявили та вилучили 106 доз метадону, приблизною вартістю за цінами «чорного ринку» 55 тисяч гривень та мобільні телефони вказаних осіб.

Під час санкціонованих обшуків за місцем мешкання «закладників» виявлено та вилучено мобільні телефони, сім-картки, планшетний комп’ютер, банківські картки, грошові кошти в сумі 5000 грн.

На даний час водій та дві його пасажирки затримані. Їм повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Автомобіль вилучено для подальшого накладення арешту.

Того ж дня в місті Кривий Ріг поліцейські затримали 21-річну організаторку наркоугруповання. У неї вилучені мобільні телефони, сім-картки, банківські картки. На даний час вирішується питання про обрання запобіжного заходу та повідомлення жінці про підозру.

За матеріалами ВК ГУНП у Харківській області
 

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває вісімсот третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксовано 87 б...

За процесуального керівництва Бериславської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом ...

Внаслідок місії ГУР у Криму знищено швидкісний катер ворога Внаслідок операції підрозділу ГУР МО України “Group 13” ударним морським ...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️ 14:20 м. Харків. Внаслідок обстрілу КАБ по Шевченківськ...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем опинилися Придніпровсь...

X