Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

На під’їздах до Львова протестувальники перекрили 6 трас. ВІДЕО

Для перегляду відео натисніть на зображення

Для перегляду відео натисніть на зображення

Сьогодні зранку мешканці деяких прильвівських сіл перекрили  6 трас біля Львова. Зокрема, відбувається перекриття у Винниках, Малехові, Дублянах, Грибовичах, Чишках та Підрясному, повідомляє «Варта 1».

Групи людей ходять на пішохідних переходах, таким чином блокуючи рух транспорту. Зокрема перекрили трасу Київ-Чоп у селі Підгірці Бродівського району.

Як повідомили у патрульній поліції Львівщини, близько 11:00 учасники акції перекрили трасу М-09 «Тернопіль - Львів - Рава-Руська» у селі Малехів та в районі села Грибовичі. Близько сотні людей у 2-ох місцях блокують рух транспорту, ходячи по пішохідному переходу.

Окрім того, близько 11:20 перекрили трасу Київ-Чоп у с. Чишки Пустомитівського району. Там також близько 20-40 осіб ходять на пішохідному переході, блокуючи рух.

На трасі Львів-Краковець у селі Підрясне близько 70 осіб з плакатами «Вимагаємо почути громади» ходять на пішохідному переході. Періодично пропускають транспорт. Деякі автомобілі об'їжджають місце перекриття через село Кожичі і виїжджають в Домажирі на головну дорогу.

В основному люди вимагають створення окремих ОТГ і протестують проти рішення уряду щодо утворення Львівської ОТГ у складі 18 міст та сіл.

За порядком на місці подій стежить патрульна поліція. Люди хоч і в масках, але соціальної дистанції дотримуються далеко не всі.  

А в одній із машин на під'їздах до села Грибовичі взагалі виявили дитину з температурою, через що викликали швидку. А поліцейські нагадали, що для запобігання поширенню COVID-19 масові зібрання понад 10 осіб заборонені. При цьому в акціях протесту в різних локаціях взяли участь по півсотні осіб.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Львівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

У Білій Церкві двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. За попередньою інформацією, один із них запропонував іншому залізти на д...

14-го квітня 13-річний Максим Півкопа рибалив на річці Сула неподалік села Стара Мусіївка, однак додому не повернувся. У день зникнення ...

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Дар’ю Мирошниченко з Херсонщини. Дівчинка зникла ще в перший день повномасштабної війни і вже понад два р...

До поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок ви...

До Миргородського райвідділу поліції Полтавщини надійшла інформація від медиків, що з п’ятого поверху багатоповерхівки в Миргороді випал...

X