Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

З місця події: під Радою на мітингу за відставку Авакова активіст намагався себе спалити. ВІДЕО

Для перегляду відео натисніть на зображення

Для перегляду відео натисніть на зображення

 «Авакова у відставку». Під таким гаслом у Києві під Верховною Радою пройшло одразу 3 акції протесту проти міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. У гущі подій побувала знімальна група «Магнолії-ТВ».

Одну із акцій розпочали о 9 годині ранку. Організатори кажуть, що причиною таких вимог є нерозслідувані гучні справи та зловживання. Вони також закликали виходити людей на мітинги у регіонах.

Тим часом у парламенті міністр внутрішніх справ звітував про перебіг розслідування резонансних кримінальних подій, зокрема зґвалтування поліцейськими жінки у відділку Кагарлика.

Згодом розпочалася акція «Непокаране зло вбиває. Аваков має піти!», яку організувала партія «Голос». Фракція розпочала також збір підписів народних депутатів за відставку міністра внутрішніх справ. Правда, зібрали лише  близько 50-ти.

Також під стінами ради провели перфоманс: привезли міліцейський автомобіль «бобік», який розписали словами “А.С.А.B” та задиміли фаєрами. Активісти зазначили, що ця машина -  це пам’ятник поліцейському свавіллю.

Близько 10-ї години члени партії «Правий сектор» розпочати під парламентом свою акцію проти діючого міністра внутрішніх справ.

У цей момент біля кордону поліції чоловік облив себе бензином та підпалив. На щастя, чоловік серйозно не постраждав. Додав, що на такий вчинок його наштовхнув відчай, бо вже кілька років його сім’я страждає від поліцейського рекету.

Активісти додають, що  прийшли, щоб показати, що їм не байдуже і що вони не забули ані вбивства Кирила Тлявого, ані зґвалтування у Кагарлику, ані нападів, ані «посадок» невинних, ані інших зловживань, що доводять людей до відчаю.

Більше подробиць дивіться у вечірніх випусках новин «ЧП-ІНФО» о 19:00.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

20 квітня о 14:00 на пункт зв’язку пожежно-рятувальної частини міста Яремче надійшло повідомлення про те, що на річці Прут в місті Яремч...

О 01:33 надійшло повідомлення про сильний дим у під'їзді у триповерховому житлового будинку у м. Львові на вул. Промислова, 16.  ...

О 21:55 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Замарстинівська, на технічному поверсі десятиповерхового житло...

Небайдужі мешканці повідомили до Служби порятунку «101» про песика, що впав у комунікаційний колодязь на вулиці Павла Полуботка Чечелівс...

21 квітня о 03:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання будинку, розташованого на вулиці Українській села Саксаг...

X