Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Заплакала навіть прокурор: у Запоріжжі арештували виховательку псевдосадочку, яку підозрюють у вбивстві дитини. ФОТО

У Запоріжжі Шевченківський районний суд сьогодні обрав запобіжний захід 51-річній виховательці приватного нелегального садочка, яку підозрюють у вбивстві однорічної дівчинки.

Жінку взяли під варту на 2 місяці, вона пробуде у СІЗО до 2 серпня включно. Про це повідомив адвокат Теймур Мамедов, який представляє у суді інтереси родини.

Нагадаємо, трагедія трапилася 29 травня. Батьки привели свою однорічну дівчинку до приватного так званого дитсадочка, розташованого у 3-кімнатній квартирі багатоповерхівки. Та через годину вихователька зателефонувала батькам і повідомила, що з їхньою дочкою стався нещасним випадок – начебто дитина під час плачу захлинулася блювотою.

Але відео із камер спостереження, які були встановлені в квартирі няні, і яке оприлюднив під час судового засідання прокурор, доводять зовсім інше.

На кадрах, які згодом оприлюднив і адвокат родини у Facebook, видно, що псевдовихователька «заспокоїла» плачучу дитину… прив’язавши їй до голови подушку, від чого, ймовірно, дитина і задихнулася згодом.

На час перегляду відео засідання проходило в закритому режимі. Прокурор не стримала сліз і не змогла прокоментувати відео, сказавши, що наполягає на арешті підозрюваної, повідомляє «Укрінформ».

"Ми встановили всі обставини. Ми бачимо, що діти були без догляду. Ми бачимо, що вона б'є одну дитину, потім штовхає іншу. Вона закрила рот дитині... подушка закрила все обличчя дитини", - прокоментував адвокат родини загиблої Теймур Мамедов.

Як встановило слідство, 51-річна жителька Запоріжжя облаштувала дошкільний заклад у власній трикімнатній квартирі. Не маючи жодних дозвільних документів на подібну діяльність, жінка розміщувала оголошення про надання послуг "професійної няні" на інтернет-порталі OLX.

Підозрюваній інкримінують ст. 115 ч. 2 п. 2 - умисне вбивство малолітньої дитини. Вона пробуде у СІЗО до 2 серпня включно. Якщо провина "приватної няні" буде доведена, їй загрожує до 15 років позбавлення волі.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Запорізька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв в...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі:  "За минулу добу обстрілів м. Харків не зафіксовано. ...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Кізомис,...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій обла...

Розпочалася сімсот дев’яносто друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби ...

X