Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

До ексміністра інфраструктури з обшуками навідалося ДБР. ВІДЕО

Для перегляду натисніть на зображення

До будинку ексміністра інфраструктури Володимира Омеляна із самого ранку прийшло з обшуками Державне бюро розслідувань. Про це повідомив він сам на своїй сторінці у Facebook

За його словами, силовики прийшли о 6:30 ранку, коли родина вся родина ще спала. У будинку перебували діти, дружина та мати політика.

Пізніше політик пояснив, що обшуки в орендованому будинку відбулися на виконання рішення суду у рамках кримінального провадження щодо колишнього власника будинку, який його продав ще у 2016 році.

«Формально жодних звинувачень до мене немає, нічого вилучено не було»,– написав Омелян. Він додав, що обшук провели коректно, хоча "традиційно з автоматниками".

Згодом, Омелян висловив своє обурення журналістам, що колишнього власника будинку не бачив і не підтримує з ним звязок, і той не має до нього ніякого стосунку.

Ексчиновник розповів, що викликав свого адвоката, однак ДБР розпочало слідчі дії, не дочекавшись його. Обшукали весь будинок. Втім, переконавшись, що попереднього власника будинку немає, слідчі склали протокол і пішли.

Водночас, як повідомляє «УП», в ухвалі Печерського райсуду Києва йдеться, що обшук дозволено у рамках провадження щодо подій 2014-2015 років за участю колишнього народного депутата від "Партії регіонів" Геннадія Бобова та його злочинної організації.

Йдеться про викрадення і вбивство журналіста Василя Сергієнка 4 квітні 2014 року у Корсунь-Шевченківському Черкаської області.

Провадження пов’язують зі злочинами під масових протестів у 2013-2014 роках. Геннадія Бобова вважають організатором та фінансистом злочинної групи.

Дім, у який прийшли з обшуком, частково належить Світлані Бобовій. Слідчі вважають, що у ньому можуть зберігатися докази у справі.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Ми розшукуємо Андрія Панаріна. Хлопець зник у лютому 2023 року і за весь цей час про нього не було жодної звістки. Андрій жив на лівобер...

Вчора ввечері у Миколаєві стався вибух невідомого вибухового пристрою, через що зайнялися автівки. Під час гасіння пожежі відбулась повт...

О 06:28 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Успішна селища міського типу Васильківка Синельниківського ...

Сьогодні о 02:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в триповерховому житловому будинку, розташованому на вулиці ...

До Миргородського райвідділу поліції надійшло повідомлення від працівників швидкої допомоги про смерть дитини. Тіло 13-річного хлопчика ...

X