Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Києві затримані іноземці, які викрали з автомобіля сумку з півмільйоном гривень. ВІДЕО

На спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що на території АЗС невідомі розбили скло задніх дверей автівки та викрали з салону сумку з грошима. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група, яка провела огляд місця події та задокументувала злочин.

Як розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, правоохоронці переглянули відео з камер спостереження і встановили, що  зловмисники втекли автомобілем. У ході проведення оперативно-розшукових заходів менш ніж за добу встановили особи зловмисників.

«Ними виявилися уродженці іншої держави, 37-ми та 35-років. Ми з’ясували, що один із них раніше судимий за аналогічний злочин, а інший, за рішенням суду, перебуває під домашнім арештом за вчинення пограбування. 

Встановивши місце знаходження підозрюваних, ми провели заходи для їх затримання, а також санкціоновані обшуки за місцем мешкання та в автомобілі. Під час них в одного із затриманих виявили та вилучили частину грошей», – додав Олександр Кузьмін.

Як з’ясувалося, зловмисники діяли за попередньо обговореним планом. Вони приїхали автомобілем. Доки один із зловмисників підходив до автівки, розбивав скло та забирав гроші, другий залишався за кермом, аби бути готовим швидко тікати зі спільником та чужими речами.

Фігурантів затримали. Також поліцейські перевіряють причетність затриманих до вчинення інших правопорушень на території столиці.

Слідчі Дніпровського управління поліції повідомили затриманим про підозру. Суд обрав їм запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 630 тис. 600 грн. кожному.

Зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі.

За матеріалами ВК ГУНП у Києві

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X