Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Поліція Чернігівщині розшукала розбійників, які жорстоко пограбували стареньку. ВІДЕО

Нещодавно до Коропського відділення поліції повідомили про розбійний напад на 84-річну місцеву жительку. Уночі двоє чоловіків у масках вдерлися через вікно до будинку старенької, зв’язали її та жорстоко били, вимагаючи аби господиня віддала гроші.

Не витримавши тортур, пенсіонерка вказала на схованку із заощадженнями. Непрохані гості винесли з хати 10 тисяч гривень і мобільний телефон господині, щоб вона не викликала поліцію.

Медики діагностували у бабусі травми голови та численні гематоми обличчя, рук і спини. Пропозицію медиків госпіталізуватися пенсіонерка відхилила, сказавши, що вдома й стіни лікують.

Слідчо-оперативна група Коропського відділення поліції опитала потерпілу, зібрала всю наявну інформацію і речові докази та приступила до пошуків нападників. На допомогу місцевим оперативникам прибули колеги з управління карного розшуку Головного управління Нацполіції в Чернігівській області.

Проаналізувавши факти, оперативники дійшли висновку, що цей злочин – справа рук «гастролерів». Кримінальна поліція залучила до розкриття злочину сучасні технічні засоби, в тому числі, й можливості системи відеоспостереження «Мережа безпеки». Так вдалося вирахувати автомобіль, яким пересувалися зловмисники.

В ході спецоперації поліція вийшла на слід розбійників і за силової підтримки бійців «КОРД» затримала двох раніше судимих мешканців Сумської області, які зізналися у скоєному.

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів правоохоронці виявили та вилучили речові докази - ордени та медалі потерпілої та мобільний телефон. Поліція також арештувала автомобіль, на якому зловмисники пересувалися до та після вчинення злочину.

Наразі одному з розбійників повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання про повідомлення про підозру його подільнику та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

за матеріалами ВК ГУНП у Чернігівській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Чернігівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

"За минулу добу обстрілів м. Харків не зафіксовано. ▪️ Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пункті...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Берислав, Білозерку...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій обла...

Розпочалася сімсот дев’яносто третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби ...

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв ві...

X