Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

На Прикарпатті шукають двох людей, безвісти зниклих під час паводку. ФОТО

Спецпризначенці Нацгвардії спільно з рятувальниками шукають на Прикарпатті двох безвісти зниклих людей.

Про це повідомляє Нацгвардія.

Так,  у Надвірнянському районі зникла під час повені 82-річна бабуся. Мешканка села Пнів  вийшла в сторону лісового масиву смт. Битків і не повернулась.

Літню жінку не можуть знайти вже 3 дні. Сьогодні пошуки продовжать.

У західні області, де вирують повені, передислоковані 110 гвардійців гірничо-патрульної роти, а також повітряні судна - два літаки і два вертольоти Мі-8.

Також 5 день поспіль шукають безвісти зниклого чоловіка у селі Яблуниця на річці Білий Черемош.

Ще  22 червня, за словами очевидців автомобіль зниклого разом із жінкою в салоні  змило у річку. Після того його ніхто не бачив.  Згодом тіло жінки було знайдено за 4  кілометри нижче по течії річки.

На даний час нацгвардійці разом із рятувальниками двома групами рухаються вздовж річки та проводять ретельний огляд русла й берегів. Особлива увага приділяється важкодоступним місцям, схилам і урвищам, які вимила вода. 

Також військовослужбовці Нацгвардії надають допомогу шляхом патрулювання, гелікоптерами доставляють гуманітарні вантажі та особовий склад до місць, куди не можна достатися автомобільним транспортом.

Причиною масштабних повеней на заході України стали зливи, які почалися минулого тижня. У гірських річках рівень води піднявся до двох метрів.

Загалом ще залишаються підтопленими ще 285 населених пунктів, зруйновано 117 км автодоріг, а пошкоджено – понад 500 км дамб. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. На жаль, вже відомо, що життя 3-ох забрала стихія.

Найскладнішою ситуація спостерігається в Івано-Франківській та Чернівецькій областях. Потерпає від підтоплення також Закарпаття, Львівщина, Тернопільщина, Одещина і частково Вінниччина.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

16-річний Данило П'ятницький навчався у словацькому місті Бернолаково. Мама хлопця розповіла, що йому все подобалося за кордоном, він їй...

У Білій Церкві двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. За попередньою інформацією, один із них запропонував іншому залізти на д...

14-го квітня 13-річний Максим Півкопа рибалив на річці Сула неподалік села Стара Мусіївка, однак додому не повернувся. У день зникнення ...

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Дар’ю Мирошниченко з Херсонщини. Дівчинка зникла ще в перший день повномасштабної війни і вже понад два р...

До поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок ви...

X