Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Загадкове зникнення у Києві акціонера кримського заводу: допускають причетність російських спецслужб. ВІДЕО

У Києві невідомі викрали одного з акціонерів ТОВ «Севастопольский судноремонтний завод "Південний", майно якого перебуває на території тимчасово окупованого Криму.

Мова йде про 58-річного бізнесмена Сергія Ткаченка, жителя Київщини, якому, за інформацією з відкритих джерел, належить майже 22% акцій підприємства.

Як розповіла в ексклюзивному коментарі «Магнолія-ТВ» дружина потерпілого Юлія Ткаченко,  1 липня він пішов до перукарні і не повернувся. Мало того, жінка стверджує, що чоловіку і його родині вже давно погрожували.

Камери відеоспостереження зафіксували, як у салон краси одразу за бізнесменом зайшли двоє невідомих чоловіків та одягнувши кайданки і посадивши в авто - поїхали з ним у невідомому напрямку.

До того ж задовго до свого зникнення, бізнесмен  звертався  із заявою до Офісу Генерального прокурора, щоб йому надали необхідний певний захист, але безрезультатно.

"Він звернувся в Генеральну прокуратуру, бо його переслідували. Генпрокуратура переадресувала його на СБУ, Служба безпеки переадрусувала його на Нацполіцію. Він знав, що за ним стежать, постійно приїздили машини. До нас додому приїздили люди, які погрожували йому, мені, а саме головне нашій доньці", - заявила дружина зниклого.

Адвокат зниклого, Роман Афанасьєв, впевнений, що чоловіка викрали російські спецслужби, бо той у 2014 році не підтримав анексію Криму. Тому російський суд заочно заарештував Сергія Ткаченка за надуманими кримінальними справами та оголосив його у федеральний розшук.

У поліції ж тим часом порушили кримінальне провадження за ч. 2 статті 146, це «викрадення людини». За скоєний злочин ККУ передбачено позбавлення волі на строк до 5-ти років.

На цьому наголосила «Магнолії-ТВ» прес-офіцерка Шевченківського райуправління національної поліції Києва Анна Зубрєва. За її словами, пошуки як зниклого, так і викрадачів тривають, однак подробиці справи наразі є таємницею слідства.

Більше подробиць дивіться у сюжеті випуску новин  на телеканалі «ЧП-ІНФО» о 19:00.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Понятівку, Садове, ...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "348 ударів по 14-ти населених пунктах завдав ворог впродовж ...

Розпочалася сімсот п’ятдесят п’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби в...

За процесуального керівництва Волочиської окружної прокуратури повідомлено про підозру лікарю акушер-гінекологу у неналежному виконанні ...

X