Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Миколаєві затятий магазинний крадій погорів на солодощах. ФОТО

Любителем безкоштовного товару виявився 42-річний раніше судимий чоловік, якому, за узгодженням з прокуратурою повідомлено про підозру у крадіжках. Запобіжний захід обирається.

До Заводського відділу поліції надійшло повідомлення від працівника супермаркету мікрорайону Намив про те, що з торгової зали невідомий чоловік вкрав дві пляшки елітних алкогольних напоїв на суму 1000 грн. 

Вже за кілька днів правоохоронці отримали аналогічне повідомлення, але на цей раз любитель безкоштовного товару зазіхнув на солодощі – камери відеоспостереження зафіксували, як той самий чоловік спочатку блукав супермаркетом, а потім, зупинившись у продуктовому відділі поклав до свого рюкзаку шоколадних виробів загальною вартістю близько 300 гривень та, оминувши каси, вийшов на вулицю.

Завдяки своєчасному повідомленню працівника маркету про крадіжку дільничні офіцери поліції, які на той час вже «мали на руках» детальні прикмети злочинця, негайно відправились на його пошуки і через декілька хвилин відпрацювання мікрорайону побачили розшукуваного в районі зупинки громадського транспорту. 

Ним виявився 42-річний раніше неодноразово судимий мешканець Херсонської області. Під час огляду його речей правоохоронці виявили нещодавно поцуплені солодощі, а також декілька пар шортів та футболку з бірками і цінниками.

З’ясувалось, перед тим, як вчинити крадіжку з супермаркета, чоловік встиг «побувати» у розташованому неподалік магазині одягу. Скориставшись зайнятістю продавця іншими покупцями, зловмисник поклав до свого рюкзаку товар на 1780 гривень. 

Відповідно до зібраних матеріалів слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 2 ст. 185 КК України «Крадіжка» та в подальшому, за узгодженням з прокуратурою, повідомили зловмиснику про підозру.

Наразі досудове слідство триває, правоохоронці перевіряють причетність підозрюваного до аналогічних злочинів. Відповідно до санкції інкримінованої статті чоловікові загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Запобіжний захід обирається. 

За матеріалами ВК ГУНП у Миколаївській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Миколаївська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Ситуація на фронті залишається складною. Противник, використовуючи свою перевагу в живій силі та техніці, за підтримки авіації, інтенсив...

Ворог продовжує наступальні дії. Найбільша активність спостерігається на Покровському напрямку. Сили оборони мужньо стримують ворожий на...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: Уточнена інформація по постраждалим внаслідок ворожого удар...

За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора мешканцю Енергодара повідомлено про підозру у державній зраді, вчиненій в умо...

38-річна киянка, колишня менеджерка банку по роботі з віп-клієнтами, виманювала кошти у громадян, обіцяючи високий дохід, та привласнюва...

X