Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

У селищі на Харківщині під час випалювання трави жахливо загинула старенька, - ДСНС

О 11:47 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу у селищі Перша Іванівка Барвенківського району області на вул. Миру-3, де на відкритій території горіла суха трава.

До місця виклику негайно вирушив пожежно-рятувальний підрозділ ДСНС. Прибувши за адресою, рятувальники з’ясували, що площа палаючої трави складала 250 кв.м. Вогонь впритул підібрався до людських хат та надвірних забудов. Тож рятувальники негайно приступили до гасіння пожежі. Невдовзі на місці випаленої трави вони виявили обгоріле тіло людини. Загиблою виявилася 77-річна жінка

Як було з’ясовано зі слів очевидців, вона поралася по господарству та вирішила спалити траву на власній присадибній ділянці. Але під час цього процесу їй стало зле і вона втратила свідомість. Слід відмітити що в цей день спостерігалась суха, спекотна та вітряна погода, що сприяла швидкому розповсюдженню полум’я. Через деякий час сусіди побачили густий стовп диму на городі. Коли прибігли до місця пригоди, то побачили, що бабуся лежить біля згарища у напівпритомному стані.

Рятувальники локалізували пожежу о 12:18. Повністю ліквідували її о 13:35.

Причина пожежі - необережне поводження з вогнем.

За матеріалами прес-служби ДСНС у Харківській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська
X