Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

Пологи приймав чоловік: у Вінниці жінка народила під стінами пологового

Екстремальними виявилися пологи для молодої мами у Вінниці. Свої акценти розставила пандемія коронавірусу і карантин. Вражаючу історію породілля розповіла відомій блогерці Аліні Шаманській, пише місцеве видання 0432.ua.

Коли жінці прийшов час народжувати, то вона зібралася разом із чоловіком до пологового. Але по приїзду – чекав неприємний сюрприз: пологовий будинок №1 був зачинений на карантин.

Може, пара і поїхала б в інший пологовий, якби у вагітної не почалися раптові перейми. Чоловік побіг у гінекологічне відділення за допомогою.

Після фрази “у мене народжує дружина”, йому відповіли, що пологовий будинок закритий на дезінфекцію в зв’язку з коронавірусом вже кілька днів.

Як стверджує сама породілля, на її крики спочатку ніхто із медперсоналу не вийшов. Жінці довелося народжувати у передпокої на столі, прямо перед пологовим відділенням.

Пологи, які до того ж виявилися стрімкими, довелося приймати її чоловіку. На щастя, новоспечений татко не розгубився і вже скоро тримав на руках своє немовля.

Медсестри з гінекологічного відділення вже вийшли тоді, коли жінка народила і забрали її з малям на каталку. Так, як все було замкнено, навіть попросили чоловіка виламати замок у родзал.

До слова, пара так і не подзвонила своєму лікареві, щоб розібратися в ситуації вже після. Однак стверджують, що не отримували ніяких повідомлень про закриття пологового будинку.

Скаржитися молоді батьки нікуди не збираються, так як все закінчилося добре, і їхня дитина здорова,  хоча, боялися, що фінал міг би бути і іншим.

Натомість інші вінничани, коментуючи історію у соцмережах, зауважили, що про закриття пологового було відомо і завжди потрібно дізнаватися, чи відкритий на даний час медзаклад, а тим більше під час епідемії, або викликати швидку.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Вінницька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Камілу Неронову з Харківщини. Дівчинка мешкала у прикордонному з росією селищі міського типу Козача Лопан...

Ми розшукуємо 13-річного Ваню Горбачевського, який зник у тимчасово окупованому Скадовську 1-го червня 2023-го року. Якщо ви знаєте б...

Службі розшуку дітей вдалося встановити ймовірне місцезнаходження Маргарити Носової. Ще два роки тому про зникнення дівчинки повідоми...

Напередодні, о 20:32, у 12-типоверховому житловому будинку на пр. Перемоги у Харкові сталася пожежа. Горіла одна з квартир на першому по...

До Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на вул. Новій м. Долинська кіт сидить на дереві і не може самостійно спуститися. ...

X