Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

На Буковині поліцейські врятували багатодітну матір з того світу. ВІДЕО

На Буковині 30-річна багатодітна мати ледь не вкоротила собі віку через колишнього співмешканця. Коли той прийшов в черговий раз до будинку, де вона мешкає із дітьми, і почав розпускати кулаки, жінка зателефонувала до поліції.

Та от чекати на правоохоронців, доведена до відчаю, буковинка не стала і вирішила полізти у зашморг, який сконструювала із простирадел.

Поліцейські, які прибули до господарства заявниці, наштовхнулися на зачинені двері, на дзвінки поліцейських вона вже не відповідала.

На щастя, поліцейські побачили,  що жінка намагається вчинити самогубство.  Розуміючи, що діяти потрібно миттєво, патрульні вибили двері, зайшли до помешкання та за лічені секунди витягнули жінку з петлі. На диво, з нею не трапилося нічого незворотнього.

«В помешканні разом із жінкою знаходились двоє маленьких дітей віком 5 та 7 років. На щастя, сини перебували в іншій кімнаті та не бачили того, що намагалась зробити їхня мама», - розповів сержант поліції Роман Закропивний.

Поліцейські надали домедичну допомогу потерпілій, після чого викликали швидку медичну допомогу. До приїзду лікарів правоохоронці заспокоїли жінку та з’ясували, що вона намагалася покінчити з життям, бо не хотіла бачити колишнього співмешканця, який прийшов навідатись до дітей.

Наразі матір 3-ох дітей отримує медичну та психологічну допомогу. Правоохоронці з’ясовують всі обставини події, спілкуються із близькими та сусідами заявниці.

Поліцейські нагадують: якщо Ви стали жертвою чи свідком вчинення насильства, звертайтесь до поліції, адже це може врятувати комусь життя.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Чернівецька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

20 квітня о 14:00 на пункт зв’язку пожежно-рятувальної частини міста Яремче надійшло повідомлення про те, що на річці Прут в місті Яремч...

О 01:33 надійшло повідомлення про сильний дим у під'їзді у триповерховому житлового будинку у м. Львові на вул. Промислова, 16.  ...

О 21:55 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Замарстинівська, на технічному поверсі десятиповерхового житло...

Небайдужі мешканці повідомили до Служби порятунку «101» про песика, що впав у комунікаційний колодязь на вулиці Павла Полуботка Чечелівс...

21 квітня о 03:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання будинку, розташованого на вулиці Українській села Саксаг...

X