Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Терориста, який захопив бізнес-центр у Києві, затримав спецназ СБУ. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО

Спецназ СБУ “Альфа” взяв штурмом і затримав терориста, який погрожував підірвати бізнес-центр “Леонардо”.  

У мережі з’явилося відео спецоперації.  На кадрах видно, як спецслужби раптово вриваються до приміщення банку, де знаходився терорист і керівник відділення.

Нагадаємо,  сьогодні у центрі Києва невідомий чоловік погрожував підірвати бомбу в приміщенні бізнес-центру «Леонардо», що на вулиці Володимирській.

У поліцію зателефонувала  представниця АТ «Універсал Банк» та повідомила, що у відділення зайшов невідомий чоловік віком до 35-ти років, який сказав, що у нього в рюкзаку знаходиться бомба і сам попросив викликати поліцію. Він вимагав виходу у прямий ефір на українському телебаченні.

При цьому працівники банківської установи покинули приміщення, а керівник відділення залишилася за власним бажанням.

На місці події дуже оперативно приїхали всі силові структури: поліція, Нацгвардія, а також рятувальники та швидка. Вулицю Володимирьску перекрито з обох боків.

Із терористом вели перемовини, було введено спецоперацію «Грім». На місце події не пускали журналістів, пропустили лише одну знімальну групу.

Судячи за його соціальними мережами - це психічно неврівноважена особа, написав заступник міністра МВС Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook. 

Як повідомив згодом заступник керівника з питань реформування СБУ Сергій Пунь, спецоперація пройшла успішно.

" З моменту отримання інформації було створено оперативний штаб СБУ та Нацполіції. Після проведення певних заходів в приміщенні залишилася лише одна заручниця і зловмисник. При цьому зловмисник був встановлений. Це Карімов Сухроб Рахманович , 1988 р.н, громадянин Узбекистану. За інформацією, яка була на той момент, у зловмисника була велика спортивна сумка і портфель. При чому від портфеля був якийсь незрозумілий дріт, прив'язаний до його ноги", - розповів Сергій Пунь.

За його словами, щодо чоловіка, який погрожував вибухом у столичному БЦ "Леонардо" розпочато кримінальне впровадження за статтею "терористичний акт".

Більш докладніше дивіться у випуску новин на телеканалі "ЧП-ІНФО" о 19:00.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X