Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

Модель родом із України заявила про побиття на курорті у Туреччині

Популярна модель українського походження Дарія Кирилюк заявила, що її побили на турецькому курорті Чешме, що на заході країни в провінції Ізмір.

Про напад вона написала у своєму Instagram і оприлюднила фото із побитим обличчям.  Інформація також з’явилася у низці турецьких ЗМІ.

"Я не хочу замовчувати те, що сталося зі мною, моїм хлопцем і нашою групою. На нас напала служба безпеки пляжу Момо (Чешме, Туреччина). 4-ри дівчини були побиті в обличчя, включно зі мною, хлопці дуже постраждали. Ми надали поліції докладні звіти", - написала вона.

Свої пости модель опублікувала з хештегом "Зупиніть насильство проти жінок".

При цьому причини нападу дівчина не вказала. Відомо, що постраждалі вже написали заяви в місцеву поліцію.

У той же час, трохи пізніше на сайті пляжу з'явилося спростування. У повідомленні йшлося про те, що співробітники служби безпеки намагалися розняти забіяк у групі відпочиваючих, а не нападали на туристів.

Власник пляжу Momo Бурака Бешера розповів зовсім інше бачення ситуації. Бізнесмен заявив, що модель просто оббрехала його заклад і співробітників. Відстоювати свою правоту бізнесмен має намір у суді, пише турецьке видання Haberler.

Однак Кирилюк назвала цю заяву неправдивою. Вона додала, що охорона намагається представити справу так, нібито модель вдарив її хлопець, а охоронці, навпаки, намагалися захистити дівчину. Також вона зазначила, що розташований на пляжі нічний клуб не хоче надавати поліції записи з камер спостереження, що може свідчити про те, що їм є що приховувати.

На ситуацію відреагував в Twitter міністр культури і туризму Туреччини Мехмет Нурі Ерсой.

"Я засуджую жахливий напад в Чешме в п'ятницю ввечері, цього не повинно бути в туристичному районі, особливо по відношенню до жінки", - написав міністр.

Наразі триває розслідування інциденту.

До слова, Кирилюк народилася в Україні. Модельну кар'єру почала в 18 років в США. Дарія заснувала і просуває власний бренд по виробництву екологічних товарів.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

20 квітня о 14:00 на пункт зв’язку пожежно-рятувальної частини міста Яремче надійшло повідомлення про те, що на річці Прут в місті Яремч...

О 01:33 надійшло повідомлення про сильний дим у під'їзді у триповерховому житлового будинку у м. Львові на вул. Промислова, 16.  ...

О 21:55 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Замарстинівська, на технічному поверсі десятиповерхового житло...

Небайдужі мешканці повідомили до Служби порятунку «101» про песика, що впав у комунікаційний колодязь на вулиці Павла Полуботка Чечелівс...

21 квітня о 03:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання будинку, розташованого на вулиці Українській села Саксаг...

X