Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

В Україні 14 регіонів потрапили до «червоної зони» , Києва нема у цьому списку

За результатами засідання державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 14 регіонів, в тому числі Чернівці, віднесені до "червоній зоні", Київ залишився в "жовтій".

Про це в ході брифінгу повідомив заступник міністра охорони здоров'я - головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко.

"На сьогодні комісія ТЕБ та НС затвердила 14" червоних "рівнів епідемічної небезпеки, 75" помаранчевих "і 106" жовтих "... Київ залишається на" жовтому "рівні епідемічної небезпеки", - сказав він.

Зокрема, у Волинській області до "жовтої зоні" віднесені 7 адмінодиниці, в тому числі Луцьк, до "помаранчевої" зоні - 4 одиниці.

В Житомирській області 14 адмінодиниць, в тому числі Житомир, віднесені в "жовту" зону.

У Закарпатській області в "жовтій зоні" виявилося 7 адмінодиниць, в "помаранчевій" - 6 одиниць, в тому числі Ужгород.

В Івано-Франківській області до "жовтої зоні" віднесені 8 адмінодиниць, до "помаранчевої" - 7 одиниць, в тому числі Івано-Франківськ, до "червоній зоні" - 4 адмінодиниці: Коломия, Городенківський, Косівський і Тисманецький райони.

У Київській області до "жовтої зоні" віднесені 10 адмінодиниць, до "помаранчевої" - 1 одиниця.

У Львівській області 28 адмінодиницях, в тому числі Львів, віднесені до "помаранчевої зоні", місто Самбір віднесений до "червоної" зоні.

В Одеській області 14 адмінодиниць, в тому числі Одеса, віднесені до "жовтої зоні", 5 одиниць- до "помаранчевої", Біляївка віднесена до "червоної зоні".

У Рівненській області до "жовтої зоні" віднесені 8 адмінодиниць, до "помаранчевої" - 6 одиниць, а Дубно, Острог, Костопільської, Радивилівської та Рівненської райони віднесені до "червоної".

У Сумській області до "жовтої зоні" віднесено 6 адмінодиниць, в тому числі Суми.

У Тернопільській області до "жовтої зоні" віднесені 9 адмінодиниць, до "помаранчевої" - 5 одиниць, в тому числі Тернопіль.

У Харківській області до "жовтої зоні" віднесено 10 адмінодиниць, до "помаранчевої" - 3 одиниці, в тому числі Харків.

У Хмельницькій області до "жовтої зоні" віднесено 10 адмінодинць, в тому числі Хмельницький.

У Чернівецькій області до "помаранчевої зоні" віднесено 10 адмінодиниць, до "червоної" - Чернівці, Заставнівської та Кіцманської райони.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

16-річний Данило П'ятницький навчався у словацькому місті Бернолаково. Мама хлопця розповіла, що йому все подобалося за кордоном, він їй...

У Білій Церкві двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. За попередньою інформацією, один із них запропонував іншому залізти на д...

14-го квітня 13-річний Максим Півкопа рибалив на річці Сула неподалік села Стара Мусіївка, однак додому не повернувся. У день зникнення ...

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Дар’ю Мирошниченко з Херсонщини. Дівчинка зникла ще в перший день повномасштабної війни і вже понад два р...

До поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок ви...

X