Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

В Одесі на нафтопереробному заводі прогримів вибух і спалахнула пожежа. ВІДЕО

Вибух налякав сьогодні вночі жителів мікрорайону Шкодова Гора, що в Одесі. Він прогримів на території нафтопереробного заводу. Про це повідомляє «Думская».

За їх словами, рівно опівночі в житлових будинках біля підприємства пропала електроенергія, а через 5 хвилин люди почули вибух і побачили яскравий спалах в районі електропідстанції, яка розташована на території заводу.

Крім того люди розповідають, що до місця надзвичайної події перекривали дорогу, а небо затягнули густим їдким димом.

В ДСНС розповіли, що відбулось загоряння трансформаторної підстанції на території заводу на  вул. Шкодова гора, 1. При цьому зазначили, що нафтопереробний завод недіючий.

На місце події виїхали вогнеборці за підвищеним рангом виклику. Виявилося, що палає трансформаторна станція, горіла також суха трава та сміття.

Станцію знеструмили. За годину пожежу вдалося приборкати, втім ще було проведено роботи по випуску диму та охолодженню приміщення.

На місті події також прибула швидка. Але на щастя, загиблих та постраждалих немає.

Місцеві підозрюють, що  надзвичайна подія могла статися з вини «мисливців» за металом, які регулярно навідуються на непрацюючий завод, вирізаючи кабель.

Але остаточно причину пожежі має встановити слідство.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Одеська

Ми розшукуємо двох сестричок Ліану та Нелю Капаленко з Харківщині. Ліані у березні виповнилося 14 років, а Нелі зараз 16. Інформація про...

15-річна Каміла Неронова зникла безвісти наприкінці 2023-го року на Харківщині у селищі міського типу Козача Лопань.    Так...

З річки Береза, що протікає біля села с. Ховми Комарівської територіальної громади, рятувальники підняли на поверхню тіло 39-річного чол...

X